Ce este HiSuite?

Ce este HiSuite?

0 Shares
0
0
0

HiSuite de la Huawei este cu siguranta unul dintre cele mai bune instrumente de companie pentru smartphone-uri. Cu acest mic program, nu numai ca puteti face copii de siguranta a datelor si a continutului media de pe telefoane Huawei, ci puteti chiar si sa va gestionati aplicatiile, sa actualizati software-ul si sa va gestionati contactele.

Gestionarea datelor pe o tableta sau smartphone este uneori o misiune foarte dificila. Deoarece nu exista de obicei o metoda alternativa de introducere, trebuie sa va bazati pe comenzile incomode ale ecranului tactil pentru a organiza date, fotografii si videoclipuri. Daca doriti sa faceti o copie de rezerva, puteti face acest lucru numai prin cloud sau laborios printr-un dispozitiv de stocare detasabil.

Programul HiSuite este o alternativa excelenta pentru toti proprietarii de tablete si telefoane Huawei. Acest lucru va permite sa va gestionati smartphone-ul confortabil prin intermediul computerului si in multe privinte mult mai bine decat cu Explorer-ul standard.

Huawei Hisuite: Exemplar de manager de smartphone-uri pentru PC

Exista unii furnizori de dispozitive mobile care nu s-au straduit sa programeze un instrument de calculator insotitor. Chinezii de la Huawei nu sunt printre ei. Dar cu greu ne asteptam la ceva diferit de la furnizorul de dispozitive mobile de ultima generatie.

HiSuite este unul dintre cele mai bune programe gratuite de gestionare pentru smartphone-uri si tablete si straluceste cu o gama larga de limbi si compatibilitate cu versiunile mai vechi de Windows, pana la XP.

Interfata este clara si intuitiva si chiar permite smartphone-ului sa fie oglindit pe ecranul computerului. Caracteristica frumoasa este reprezentata de conexiunea de pe dispozitivul mobil la computer care se poate face si prin WLAN.

Salvarea si recuperarea datelor

Unul dintre principalele motive pentru care ar trebui sa utilizati HiSuite cu un Huawei este posibilitatea de a face backup de date locale. Datorita HiSuite, toate datele dvs., fie ca sunt mesaje, fotografii sau inregistrari vocale, pot fi salvate pe computerul dvs. printr-un simplu click.

Deci, daca nu doriti sa faceti copiile de rezerva in cloud, aceasta aplicatie este o optiune excelenta pentru a va copia datele pe computer. In acelasi timp, programul va permite, de asemenea, sa restaurati folosind copiile de rezerva, de exemplu daca telefonul dvs. a trebuit sa fie resetat in timpul reparatiilor. Asistentul de backup integrat este de mare ajutor in acest proces.

Gestionarea aplicatiilor si actualizari de software

Daca organizarea si actualizarea aplicatiilor si a software-ului sistemului de pe smartphone-ul dvs. sunt prea enervante pentru dvs., atunci acest lucru este de asemenea, mult mai usor si mai convenabil de realizat cu ajutorul Huawei HiSuite. De exemplu, programul scaneaza automat daca exista actualizari ale sistemului de operare si va actualizeaza telefonul.

De asemenea, gestionarea aplicatiilor este foarte reusita. Interfata clara va faciliteaza gasirea, instalarea si stergerea aplicatiilor din Google PlayStore. De asemenea, va este mai usor sa comandati aplicatiile si sa eliberati spatiu de stocare.

Gestionati contactele si mesajele direct pe computer

Daca aveti un numar mare de contacte salvate pe smartphone, atunci probabil ca stiti problema ca nu toate contactele sunt intotdeauna actualizate si cu toate informatiile. Daca doriti sa aduceti ordine in acest sens, este mult mai rapid si mai convenabil cu HiSuite decat direct pe smartphone, unde aveti doar ecranul tactil pentru intrare.

Cu HiSuite puteti actualiza contactele, adauga informatii si, bineinteles, sterge contactele inutile. Acelasi lucru este valabil si pentru mesajele dvs. Si aici, HiSuite va ajuta la gestionare si va permite chiar sa cititi si sa trimiteti mesaje text pe computer.

Dupa cum se poate vedea din randurile de mai sus asadar, atunci cand detineti un smartphone de la Huawei, HiSuite va poate fi de folos.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…