Ce este cavitatia?

Ce este cavitatia?

0 Shares
0
0
0

Exista o multime de femei care isi doresc sa aiba un corp foarte frumos lucrat la sala de sport, insa care din pacate pentru ele nu au posibilitatea sa mearga la sala deoarece timpul nu le permite.

Aceste femei, cu siguranta nu trebuie sa ramana dezamagite pentru ca pot opta si ele pentru remidelarea corpului cu un aparat cavitatie, iar dupa cateva sedinte de cavitatie vor ajunge sa aiba un corp de invidiat.

Ei bine, pentru femeile care inca nu stiu, cavitatia reprezinta fara doar si poate cea mai eficienta modalitate de a indeparta straturile adipoase si celulita. Aceasta modalitate de indepartare a celulitei si a grasimii se aseamana foarte mult cu liposuctia.

Mai exact, cavitatia are la baza actiunea ultrasunetelor de frecventa joasa care creaza mici bule de gaz cunoscute si sub denumirea de bule cavitationale. In acest fel se vor reduce membranele celulelor adipoase care vor fi absorbite de catre limfa iar apoi grasimea va fi drenata prin sistemul limfatic.

Acum ca am stabilit ce este si cavitatia, trebuie sa zicem mai pe intelesul tuturor ca femeile care opteaza pentru acest procedeu vor scapa de depozitele de grasime in doar cateva sedinte, iar in cazul in care grasimea le este depozitata in jurul taliei, in urma catorva sedinte vor scadea centimetri buni in jurul taliei.

Un amanunt foarte important pe care trebuie sa il cunoasca toate femeile care isi doresc sa aiba un corp frumos si care nu au timp sa mearga la sala este acela ca optand pentru cavitatie, nu vor scadea in greutate.

Cavitatia este un procedeu care ajuta foarte mult la remodelarea corpului si la scaderea in centimetrii in jurul taliei, insa nu ajuta in nici un fel la scaderea in greutate.

Un alt detaliu foarte important este acela ca femeile care isi doresc sa scape de vergeturile existente sau de cele care se afla in curs de dezvoltare pot sa faca acum acest lucru, evident tot datorita aparatului de cavitatie.

Referitor la tratamentul de cavitatie, este important de mentionat faptul ca este ideal pentru toate persoanele sanatoase din toate punctele de vedere. Persoanele care sufera de diabet zaharat si nu se trateaza, sau femeile gravide ori femeile care alapteaza, femeile care sufera de afectiuni hepatice ori de afectiuni ale inimii, nu trebuie sa urmeze tratamentul cu cavitatie.

In rest, pentru toate persoanele sanatoase pot sa opteze pentru acest tratament de remodelare a corpului.

Este important de precizat si faptul ca un tratament cu aparatul de cavitatie nu are neaparat un numar fix de sedinte. Numarul de sedinte poate sa fie diferit de la o persoana la alta in functie de depozitele de grasime depistate.

De regula o sedinta cu cavitatie dureaza aproximativ o ora si jumatate, iar in urma sedintelor este recomandat ca tratamentul sa se repete odata la trei luni, ca si forma de mentinere.

Asadar, femeile care isi doresc un corp de invidiat, fara celulita si fara grasime, pot opta cu incredere pentru tratamentul cu cavitatie, iar rezultatele vor fi garantate.

0 Shares
You May Also Like