Ce calitati trebuie sa am pentru a deveni un web designer?

Ce calitati trebuie sa am pentru a deveni un web designer?

0 Shares
0
0
0

Designerii de site-uri sunt adesea preocupati de aptitudinile lor tangibile, cum ar fi abilitatile Photoshop sau o stapanire a jQuery.

Cu toate acestea, obtinerea succesului in domeniul web design-ului necesita mai mult decat sa aveti doar echipamentul potrivit sau o inclinatie asupra designului. Exista cateva lucruri foarte importante pe care orice proiectant web, aspirant, trebuie sa le tina minte atunci cand va dori sa se angajeze. Vom oferi, de asemenea, o anumite cerinte de care un designer bun ar trebui sa tina cont.

In afara de a face un design web atractiv si de a echilibra o cantitate imensa de informatii, provocarea cu care se confrunta designerii web, mai exista si gestionarea eficienta a carierelor lor profesionale. Locul de munca al unui web designer nu se termina la construirea de site-uri care arata bine; trebuie, de asemenea, sa gestionati toate lucrurile care se combina pentru a forma o afacere de succes,  spun cei de la www.Howdodesign.com.

De la planificare si executie pana la marketing si comunicare, un designer web trebuie sa fie atragator si profesionist la fiecare pas facut.

A fi cu adevarat de succes necesita un set de caracteristici si trasaturi … dintre care pe unele ar putea sa le aveti deja. Acestea sunt lucruri care nu pot fi obtinute rapid prin citirea cartilor sau prezenta intr-o sala de clasa;

Mai degraba, multe dintre acestea sunt abilitati care necesita timp si experienta pentru a fi cultivate. In opinia mea, acestea sunt sfaturi nepretuite care, atunci cand sunt aplicate in timp, va vor ajuta sa obtineti succes in lumea web. Ca profesionist in domeniul web designului, urmatoarele sfaturi va vor ajuta sa deveniti un “rockstar al web design-ului”:

1.Comunicarea eficienta este una dintre acele abilitati care va pot propulsa sau distruge in orice domeniu, dar este deosebit de importanta in designul web, unde, comunicarea cu un client, un director de arta sau un dezvoltator poate dicta succesul unui proiect. Este destul de inteles ca sufletele creative nu sunt destul de vocale;

Cu toate acestea, atunci cand este vorba de a va prezenta si de a va vinde munca, trebuie sa fiti indraznet si clar in comunicarea cu clientul. Trebuie sa puteti vorbi inteligent despre optiunile de design – de ce le-ati ales si cum alegerea dvs. de design este cea potrivita pentru afacerea lor. De asemenea, o multime de neintelegeri mici pot fi rezolvate cu usurinta daca sunteti bun in comunicare. Deci, comunicati bine, pentru a supravietui si pentru a avea succes.

2. Este o lume mica, iar din perspectiva unui designer web aceasta este si o jungla. Designerii de web se confrunta cu foarte multi concurenti si numai cei mai potriviti vor supravietui. Pentru a va face sa iesiti din competitie, trebuie sa lasati oamenii sa stie despre tine si abilitatile tale.

Designerii sunt, de obicei, umili, dar totusi, atunci cand vine vorba de succesul profesional, va trebui sa va deplasati pana la varf si sa va marcati prezenta. Exista mai multe moduri in care puteti face acest lucru.

Word-of-mouth marketing, marketing social media si chiar marketing de carti de afaceri pot functiona bine. Cu toate acestea, daca preferati sa va asezati in scaunul confortabil si sa asteptati ca un numar mare de clientii sa va cunoasca si sa vina la dvs., atunci sunteti condamnat!

0 Shares
You May Also Like