Ce avantaje ofera o cariera de model videochat?

Ce avantaje ofera o cariera de model videochat?

0 Shares
0
0
0

Stiti ca in ultimii ani, o multime de tinere domnisoare care tocmai ce au iesit de pe bancile scolii (liceului mai exact), nu au mai dorit sa se inscrie la facultate, ci au ales sa isi caute un loc de munca foarte bine platit.

Ei bine, in Romania, cele mai multe locuri de munca, sunt foarte prost platite, iar pentru tinerele domnisoare lipsite de experienta in campul muncii, cu siguranta nu ar fi fost o misiune tocmai usoara aceea de a-si gasi un job intr-un birou, sau in cadrul unei companii multi-nationale.

Din acest motiv (si nu numai), foarte multe fete au inceput sa isi indrepte atentia spre industria videochatului, iar acesta este un lucru cat se poate de pozitiv, tinand cont de toate avantajele cu care vine la pachet o cariera in aceasta industrie.

Pentru ca toate fetele care isi doresc o cariera in aceasta industrie sa inteleaga mai bine despre ce beneficii este vorba, am pregatit in randurile care urmeaza, o scurta lista a celor mai importante beneficii videochat.

De-asemenea, este important ca si toti cei care nu privesc aceasta industrie cu ochi tocmai buni sa citeasca, pentru a afla de fapt ce presupune aceasta  activitate.

  1. Loc de munca legal

In ciuda faptului ca odata cu trecerea timpului au aparut o multime de controverse jurul acestui domeniu de activitate, care cu siguranta au promovat o idee eronata, munca intr-un studio de videochat este 100% legala.

In cazul in care este greu de crezut acest lucru, ei bine, aflati faptul ca videochat-ul este un job ca oricare altul, si este reglementat de catre Legea 196/2003, o lege care a fost modificata si completata prin legea 496/2004. Asadar, toti cei care spuneau ca videochatul nu este legal, se inselau amarnic.

De-asemenea, fetele care isi doresc sa urmeze o cariera in cadrul unui studio de videochat, cu siguranta nu trebuie sa aiba retineri, pentru ca dupa cum se poate vedea, discutam despre o activitate care in tara noastra este legala, si este reglementata prin lege.

Deci, pentru a incheia acest subiect, nu exista motive pentru care fetele sa fie rusinate de munca pe care o presteaza, asa cum nu exista motive ca oamenii sa priveasca cu lipsa de incredere aceasta industrie.

Castiguri mari

Castigurile financiare pe care fetele le pot obtine atunci cand lucreaza ca model de videochat sunt, probabil cel mai important punct de interes in momentul cand vine vorba de o cariera in aceasta industrie. Vestea castigurilor colosale care se pot castiga din aceasta activitate s-a raspandit foarte repede, si cel mai important lucru de retinut, este ca informatiile legate de castigurile mari din aceasta industrie, sunt adevarate.

Asadar, fetele care isi doresc un loc de munca perfect legal si foarte bine platit, pot alege oricand sa inceapa o cariera in aceasta industrie, pentru a castiga cateva mii de dolari pe luna. Chiar din prima luna, daca muncesc si dau dovada de seriozitate, modelele pot castiga cel putin 1000 de dolari.

Modelele au parte de training

Un model carismatic, sociabil si care este plin de viata si care da dovada de determinare, in mod evident are sanse mari sa castige sume foarte mari de bani in fiecare luna. Aceste sanse cresc in momentul in care in spatele modelului se afla o echipa de specialisti. Conteaza acest aspect foarte mult pentru ca atunci cand specialistii sunt gata sa ghideze modelul de videochat pas cu pas spre succes, ambele parti au de castigat, si modelul, dar si studioul.

Program de lucru flexibil

Totul pare pana acum greu de crezut, nu-i asa? Ei bine, este cat se poate de real, iar beneficiile amintite in randurile anterioare sunt reale. In plus, pentru ca fetele sa isi doreasca si mai mult o cariera in aceasta industrie, studiourile de videochat le ofera posibilitatea de a lucra in ture de zi si de noapte, pentru a acumula numarul de ore necesar unui salariu intreg.

Indiferent ca lucreaza pe timpun noptii sau ca aleg sa lucreze ziua, daca modelele stau in fata camerei cel putin 8 ore in fiecare zi (ceea ce inseamna cel putin 40 de ore in fiecare saptamana si cel putin 160 ore in fiecare luna), atunci castigurile lor vor fi pe masura. Daca aleg sa lucreze si in week-end, atunci cu siguranta vor avea castiguri cu adevarat fabuloase.

Acestea sunt in mare parte cateva dintre cele mai importante beneficii de care se pot bucura fetele care isi doresc o cariera in industria videochatului. Doamnele si domnisoarele cu un aspect fizic placut, si care au cunostinte de limba engleza, pot accesa in orice moment https://www.money-studio.ro/avantaje-angajari-videochat, pentru a aplica online pentru o cariera in cadrul celui mai renumit studio de videochat din Romania.

Cand vor fi chemate la interviu, vor afla mai multe detalii despre contractul de munca, despre bonusuri, si alte aspecte.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…