Ce atelier de reparatii telefoane sa alegem?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vrei sa iti cumperi un telefon nou, doar ca ai vrea sa fie foarte bun, sa fie nou, sa aiba caracteristici de top, adica sa fie de ultima generatie, va trebui sa te asiguri ca bugetul tau iti va permite un astfel de telefon, pentru ca nu va fi deloc ieftin. Un exemplu de telefon ce se incadreaza in conditiile anterioare este Samsung Galaxy Note 20 Ultra, dar acesta costa in jur de 6.000 de lei, care este un pret urias pentru un telefon.

De aceea, multe persoane care isi doresc un telefon pe care nu si-l permit, prefera sa renunte la idee si sa isi cumpere un telefon mai accesibil si nu vor sa ia in considerare varianta de a cumpara un telefon reconditionat, cand ar putea sa beneficieze de o reducere de 200-300 de lei.

Cele mai multe persoane evita aceasta varianta pentru ca nu stiu exact ce inseamna un telefon reconditionat si cred ca vor primi un telefon nefunctional sau spart, ceea ce inseamna ca ar mai trebuie sa cheltuie alti banii pentru a-l repara. Dar acest lucru este imposibil. Daca vrei sa afli ce inseamna cu adevarat un telefon reconditionat, este necesar sa urmaresti explicatia de mai jos.

Atunci cand intr-un depozit ajunge un lot de telefoane, un angajat sau un tehnician are rolul de a verifica functionalitatea telefoanelor, iar acest lucru este posibil daca va desface un telefon si il va testa. Daca telefonul prezita vreo problema fie din exterior, fie in interior, intregul lot va fi trimis inapoi, inclusiv telefonul desfacut.

Dar daca totul este in regula, restul telefoanelor se vor expune la vanzare cu pretul initial, cel stabilit, iar cel desfacut se va expune cu o reducere de 200-300 de lei, doar pentru ca a fost testat pret de cateva minute.

Asa ca, daca ai vrea sa iti cumperi un Samsung Galaxy J2 2016, de exemplu, reconditionat, nu trebuie sa iti fie teama ca vei primi un telefon spart, astfel incat sa fie necesara o schimbare a geamului la Samsung Galaxy J2 2016 la un service telefoane, pentru ca daca ar fi fost ecranul chiar si crapat sau zgariat, lotul intreg ar fi fost trimis inapoi, inclusiv telefonul desfacut.

Multe persoane cand vad ca un singur telefon este redus, iar celelalte din acelasi model nu sunt, cred ca acel telefon are probleme si se doreste a se scapa de el mai repede prin faptul ca are un pret mic, dar de fapt el este reconditionat.

Prin urmare, un telefon reconditionat inseamna un telefon care a fost testat pret de cateva minute, a fost curatat si impachetat profesional. Doar pentru ca a fost testat se va expune la vanzare cu o reducere de 200-300 de lei fata de pretul initial.

0 Shares
You May Also Like