https://spinmag.org/ce-aplicatii-muzicale-putem-instala-pe-iphone/

Ce aplicatii muzicale putem instala pe iPhone?

0 Shares
0
0
0

Smartphone-ul este un dispozitiv pe care il putem folosi in viata de zi cu zi, intr-un numar foarte mare de scopuri, iar dispozitivul cu siguranta poate face fata cerintelor, mai ales daca discutam despre modelele iPhone care fac parte din elita smartphone-urilor.

Cand vine vorba despre smartphone-urile celor de la Apple, acestea pot indeplini cu succes absolut orice sarcina, insa exista si utilizatori care au nevoie de aceste dispozitive pentru a le folosi in cele mai simple scopuri.

De exemplu, unii utilizatori isi aleg un model iPhone datorita reputatiei producatorului, si nu folosesc telefonul decat in scopuri de baza: comunicare, socializare, navigare pe internet sau pentru a asculta muzica folosind diferite aplicatii, si o pereche de casti fara fir.

In ceea ce priveste utilizatorii pasionati de ascultarea muzicii pe dispozitivele iPhone, acestia isi pot indrepta atentia spre diferite aplicatii muzicale compatibile cu sistemul de operare iOS, iar in continuare vom prezenta cateva dintre ele.

Nu vom discuta despre Apple Music, Deezer sau Spotify pentru ca toata lumea le cunoaste, ci vom enumera alte aplicatii similare, care pot impresiona utilizatorii.

SoundCloud

SoundCloud este o modalitate excelenta de a descoperi noi artisti independenti, de a asculta piese noi de la muzicieni populari si de a va conecta cu alti fani ai muzicii. Este de asemenea o modalitate prin care muzicienii isi pot scoate melodiile in lume fara a avea nevoie de un contract de inregistrare.

Este puternic structurata aceasta aplicatie, cu un aspect social.

SoundCloud este tot ceea ce Apple Music doreste sa fie atunci cand vine vorba de conectarea artistilor cu fanii. Puteti sa va urmariti prietenii si trupele, sa adaugati melodii la favorite si sa creati liste de redare. Adeptii dvs. pot asculta si un flux de muzica pe care l-ati repostat sau incarcat. Cheia pentru a profita la maximum de SoundCloud este crearea unui feed social sanatos.

Daca sunteti muzician, prieten al unui muzician, iubitor de muzica, atunci cu siguranta aveti nevoie de aceasta aplicatie si de o pereche de casti fara fir, pentru a asculta cea mai buna muzica.

Pandora Music

Pandora Music este o aplicatie care va permite sa descoperiti si sa ascultati la castile fara fir cea mai buna muzica, agregeaza continut pe baza algoritmului atributului Music Genome Project. S-ar putea sa preferati playlisturi create personal de catre oameni reali, dar lipsa interactiunii umane a Pandorei produce continut de care nici nu stiati ca va place.

Cheia este sa atingeti „Thumbs Up” sau „Thumbs Down” pe fiecare melodie, astfel incat sa va puteti perfectiona postul, pentru a se potrivi stilului personal. Pandora ofera streaming in stil radio. Puteti sari cateva cantece pe zi gratuit sau puteti obtine salturi nelimitate cu un abonament Plus sau Premium.

Cu aceasta aplicatie puteti sa stati cu castile in urechi si sa asculti ore intregi muzica, fara a fi nevoie sa va opriti sau sa cautati un post nou de radio. Cu un abonament la Pandora Plus, puteti crea posturi personalizate, puteti sari peste melodii si puteti asculta posturile dvs. preferate offline.

Nivelul Premium al Pandorei se concentreaza mai mult pe partea muzicala de streaming, permitandu-va sa descarcati orice doriti, sa creati liste de redare si sa va bucurati de redare de inalta calitate. Ambele abonamente platite sunt fara anunturi.

MAREA

Acest serviciu relativ nou isi face un nume in lumea mass-media in flux cu continut exclusiv, liste de redare organizate de superstaruri si compensatii pentru artisti. De asemenea, este plin de continut video muzical nou si popular. Puteti transmite melodii de calitate MP3 pentru 10 USD pe luna sau puteti trece la nivelul High-Fidelity pentru ceva mai mult, pentru melodiile de calitate CD.

Continutul organizat este foarte concentrat pe hip-hop, R&B si muzica soul, dar TIDAL are acces la o mare varietate de genuri. Nu este destul de robust ca Apple Music sau Spotify, dar are potential.

Unele liste de redare distractive ale vedetelor includ piesele favorite de la Jay Z, Beyoncé, Macklemore si alte nume de top din industria muzicala. Toate piesele acestor vedete le puteti asculta folosind un iPhone si casti fara fir.

0 Shares
You May Also Like