Cauti un salon de make up profesional din Bacau? Cauta si programeaza-te prin Stailer

0 Shares
0
0
0

Sa cauti un salon in zilele noastre este mai simplu ca oricand. Indiferent ce dinamica exista in acest domeniu, cate saloane apar sau dispar din orasul tau, este usor sa descoperi unde ai dori sa te programezi. Mai mult decat atat, este usor sa cauti servicii profesionale si sa te programezi la un salon in functie de disponibilitatea ta.

Cu Stailer este mai simplu

Cautarile tale implicau sau iei orasul la pas? Sa suni de la un salon la altul pana cand receptionera iti spunea cu entuziasm ca sunt locuri libere, dar costurile erau mari pentru bugetul tau? Astfel de situatii sunt comune in randul clientilor la saloanele de hair and beauty. Poate ca tocmai de aceea a aparut platforma Stailer, cu ajutorul careia poti cauta un salon de make up profesional din Bacau sau din alte orase.

Stailer activeaza in peste 40 de orase ale tarii. Exista si o aplicatie dedicata, cu acelasi nume. O poti descarca gratuit din App Store, App Gallery sau Magazin Play. Cu cateva setari facute iti poti configura profilul si cautarile tale sa fie mai usor de realizat.

Iata concret cum functioneaza

Fie ca vei cauta un salon pentru masaj anticelulitic din Bacau sau un salon in Iasi spre exemplu, in pagina Stailer vei nota orasul. Apoi tipul de serviciu dorit, la ce ora si pentru cine. In cateva secunde acest filtru iti va afisa lista de saloane ce corespund cu aceste preferinte.

Fiecare salon inscris aici are si o succinta prezentare. Poti descoperi cum arata locatia, fotografii, descoperi pretul serviciilor si durata acestora, precum si ce recenzii au lasat clientii care au trecut pragul salonului cu pricina. Aceste detalii iti pot fi de folos.

Ai ales deja salonul? Seteaza data si ora si programarea ta este gata in cateva secunde. Primesti si confirmare pe loc.

Digitalizarea programarilor este un trend

Nu putem sa nu remarcam faptul ca digitalizarea este tot mai mult prezenta in vietile noastre. Asta pentru ca vine la pachet cu avantaje multiple. Este mai simplu, mai rapid si totodata gratuit sa iti faci programarile necesare in online. In plus, daca nu ai observat pana acum, sunt luate in considerare mai degraba aceste programari.

Cat de frustrant este sa mergi la un salon si neavand programare sa astepti la rand? Timp pierdut si pana la urma nu iti da posibilitatea de a alege hairstylistul pe care ti-l doresti. In schimb, Stailer vine sa schimbe aceste scenarii.

Afla cat costa serviciile de interes pentru tine, cat timp ar dura sa petreci la salon si multe alte detalii. Exista transparenta totala si in ceea ce priveste costurile, mai cu seama ca saloanele inscrise aici sunt in ordine cu fiscalitatea.

Stailer este deci intermediarul tau intre prestatorii de servicii de beauty si clienti. Doar ca nu te va taxa in vreun fel, ci dimpotriva, iti va usura cautarile. Programarile pot fi la fel de bine anulate sau reprogramate, la fel de usor precum le faci!

0 Shares
You May Also Like