Care sunt cele mai mari griji ale unei viitoare mirese?

0 Shares
0
0
0

Inainte cu ceva timp de nunta, in cazul in care mireasa inca nu a reusit sa isi aleaga rochia perfecta, cea mai mare provocare este aceea de a-si alege rochia. Cu siguranta va lua la pas fiecare magazin care comercializeaza rochii de mireasa si va proba zeci de modele de rochii de mireasa, pana cand intr-un final o va alege pe cea potritiva.

Apoi, a doua cea mai mare grija a unei viitoare mirese este legata de aranjamentele florale si de buchete nunti, iar in urmatoarele randuri vom discuta putin despre acest aspect.

In ceea ce priveste aranjamentele florale, viitoarea mireasa cu siguranta va putea sa doreasca ceva din ceea ce a vazut la alte nunti. Exista de exemplu florarii si ateliere florale care creaza aranjamente in functie de florile din sezon, dar exista si ateliere florale si florarii care creaza aranjamente florale pentru nunta care includ flori care nu sunt specifice sezonului, insa care vor avea preturi mai mari.

Buchetul miresei reprezinta un alt gand important al miresei inainte de nunta, iar in continuare vom vedea care sunt cateva detalii de care trebuie sa tina cont o viitoare mireasa pentru a face cea mai buna alegere.

Alegerea buchetului in functie de anotimp

Trebuie in primul rand ca viitoarea mireasa sa tina cont de sezonul in care nunta ta are loc si este recomandat sa foloseasca flori de sezon.

Vara – buchetul de mireasa poate contine flori de orice culoare.

Primavara – buchetul de mireasa este indicat sa se foloseasca un roz pal.

Toamna – pentru buchetul de mireasa, in acest sezon de toamna se pot incerca diferite nuante de crem, portocaliu, rosu sau violet.

Iarna – in acest sezon, ideal ar fi ca miresele sa opteze pentru un buchet alb.

Alegerea buchetului in functie de rochia de mireasa

Rochia tip printesa, foarte ornamentata si voluminoasa este compatibila cu buchetele de mireasa care sunt simple, rotunde, monoflorale, putin decorate cu verdeata. Dimensiunea buchetului de mireasa poate sa creasca in mod direct proportional cu voluminozitatea rochiei.

Rochia de mireasa in A sau sirena este compatibila buchetele de mireasa de tip cascada sau lacrima. Desi exista diferite tipuri de buchete de mireasa, acestea sunt cea mai potrivita alegere pentru aceste tipuri de rochii.

Rochia mulata de mireasa este compatibila cu un buchet mic de mireasa, care trebuie sa fie finut si delicat, pentru a nu incarca si ascunde rochia.

Rochia de mireasa cu aplicatii este recomandat sa vina insotita de un buchet mic si rotund, pentru a nu ascunde frumusetea aplicatiilor. De asemenea, este necesar ca miresele sa stie ca, cu cat rochia este mai incarcata, cu atat buchetul de mireasa este indicat sa fie mai simplu.

Alegerea buchetului in functie de locatia nuntii

Sala de bal – in cazul in care locatia in care iti organizezi nunta este larga si spatioasa, atunci cu siguranta trebuie sa alegi un buchet de mireasa care sa fie mare si rotund, sau mai poti opta pentru unul cascada.

Salon – in acest caz, buchetul de mireasa este necesar sa fie simplu si dragut si nu trebuie sa exagerezi nici cu dimensiunea, nici cu tipul de flori.

In aer liber – in cazul in care nunta se desfasoara in aer liber, atunci in mod evident trebuie sa ai grija ca buchetul de mireasa sa se integreze in peisaj. In cazul in care nunta are loc pe malul marii, atunci cu siguranta poti incerca un buchet grandios, insa in cazul in care marele eveniment are loc intr-o gradina este indicat sa alegi un buchet mireasa simplu si natural.

Restaurantele rustice – in cazul in care nunta se desfasoara intr-un astfel de restaurant, atunci poti alege aranjamente cu floarea soarelui de exemplu, dar mai poti opta si pentru spice de grau sau flori de camp.

Restaurantele de lux – in cazul in care nunta are loc intr-un restaurant de lux, atunci poti opta pentru orhidee, pene de strut, orhidee globuloase, magnolii, lacramioare sau begonii.

Un ultim detaliu care conteaza foarte mult si de care trebuie sa tina cont viitoarele mirese atunci cand isi aleg buchetul de mireasa, este personalitatea lor. Persoanele introvertite se vor orienta spre culori pale, pe cand persoanele extrovertite vor alege culori tari si contrastante.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…