Care sunt cele mai frumoase ceasuri de lux la preturi accesibile?

Care sunt cele mai frumoase ceasuri de lux la preturi accesibile?

0 Shares
0
0
0

Fiecare barbat iubeste ceasurile de mana, si cu siguranta fiecare barbat detine cel putin un astfel de accesoriu. Exista barbati care au de exemplu o situatie financiara foarte buna, si care isi cumpara ceasuri de lux.

Acestea isi pastreaza valoarea, iar in cazul in care proprietarii raman fara bani, le pot vinde, iar Casa-Amanet.com cumpara ceasuri de lux, la cele mai atractive preturi. In urmatoarele randuri ale acestui articol vom prezenta cateva exemple de ceasuri de lux, care au preturi foarte atractive.

Breitling Navitimer 01

Spune Breitling si sansele sunt destul de mari incat cineva sa raspunda cu “Navitimer”, ceasul pe care astronomul Scott Carpenter l-a purtat in 1962 in timpul misiunii sale orbitale Aurora 7. Astazi, exista o multime de modele Navitimer din care pasionatii de ceasuri isi pot alege, dar am selectat ceasul de 43 mm Breitling Navitimer 01, cu calibrul de cronograf dezvoltat intern.

Acesta se vinde la doar peste 7000 de euro, asa ca reprezinta o optiune interesanta pentru cei care isi doresc un ceas de lux la un pret atractiv.

Barbatii care isi aleg un astfel de ceas, si din diferite motive decid ca trebuie sa il vanda, isi pot indrepta atentia spre Casa-Amanet.com cumpara ceasuri de lux, si pot obtine un pret foarte bun in schimbul accesoriului.

NOMOS Zürich Worldtime

Weltzeit este echipat cu o miscare de calibru 5201, care are propriul sistem de swing NOMOS, proiectat in propria sa firma. Acest ceas va permite sa cititi ora in 24 de fusuri orare diferite. NOMOS Zürich Worldtime este un ceas perfect pentru calatorul din lume care iubeste ceasurile mecanice cu un aspect elegant. Acest NOMOS este relativ mare comparativ cu modelele din celelalte colectii, cu diametrul carcasei de 39,9 mm.

Un asemenea ceas nou – nout, are pretul sub pragul de 6000 de euro, asa ca oricine isi doreste un ceas barbatesc de lux, isi poate indrepta atentia spre NOMOS. In plus, ceasul poate fi vandut in orice moment de catre posesorul sau la Casa-Amanet.com, atunci cand acesta isi doreste bani cash.

Rolex Datejust

Acest ceas clasic este adesea denumit si bunicul tuturor ceasurilor de mana moderne. Introdus la mijlocul anilor 1940, este inca foarte asemanator cu primele versiuni. Modelul nostru favorit, totusi, vine pe o bratara de Jubilee si are o aripa aurita din aur alb. Acest model este acum disponibil si in 41 mm, dar depaseste bugetul de 6.000 de euro, dar cu siguranta isi merita banii pana la ultimul cent.

Daca alegeti un model Datejust exclusiv din otel cu cadran negru si bezel, aveti un ceas perfect si elegant, cu toate cele mai bune trasaturi ale lui Rolex.

Atunci cand detineti un asemenea ceas, in orice moment il puteti vinde, iar Casa-Amanet.com se va arata interesata de achizitionarea accesoriului, pentru care va va oferi un pret foarte atractiv.

Panerai Luminor

Panerai este un ceas de lux, insa cu siguranta nu toti au fost convinsi la inceput cu acest ceas urias isi merita banii, insa in prezent Panerai Luminor, si-a cucerit pozitia in peisajul orologic. In special de cand producatorul a inceput sa faca miscarile interne. Unele modele folosesc in continuare mersul vechi Unitas incredintat (cum ar fi PAM01000 Logo, o alegere excelenta), dar modelul nostru favorit este Baza Luminor PAM0560 cu miscarea lor interna P.5000 cu o durata de 8 zile rezerva de putere.

TAG Heuer Carrera Caliber HEUER 01

Carrera este una dintre colectiile pe care Jack Heuer le-a creat el insusi la inceputul anilor ’60. Puternic influentat de masini si sporturi cu motor veti putea spune. Aceasta linie a colectiei a fost actualizata frecvent, inclusiv cu un smartwatch recent.

Nu vom merge acolo si, mai degraba, ne vom concentra pe acest model mecanic autoportant Carrera Caliber Heuer 01 in 45mm, care este o piesa cu aspect tehnic. Ceasul dispune de miscarea cronografului interna a TAG Heuer si vine la un pret foarte atractiv, 4750 euro.

Carrera este un ceas modern din toate punctele de vedere, iar cu un asemenea accesori in mod evident veti face o declaratie, purtand un ceas de ultima ora, dar respectand arta ceasurilor mecanice.

Asadar, acestea sunt cateva exemple de ceasuri de lux pe care le puteti alege la preturi foarte atractive, insa daca deja detineti un asemenea ceas si doriti sa il vindeti, trebuie sa stiti ca, Casa-Amanet.com cumpara ceasuri de lux.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…