Care sunt cele mai cunoscute mituri legate de amanet?

Care sunt cele mai cunoscute mituri legate de amanet?

0 Shares
0
0
0

Casele de amanet, dupa cum bine stim cu totii, reprezinta cea mai buna solutie pentru toate persoanele care au nevoie de un imprumut rapid, pentru o perioada scurta de timp.

Toti cei care au nevoie de o anumita suma de bani, pot trece pragul unei case de amanet Vitan, cu scopul de a primi un imprumut, lasand garantie o bijuterie, un smartphone sau un alt bun de valoare.

Odata cu trecerea timpului, casele de amanet si-au diversificat considerabil serviciile, iar acum primesc drept garantie diferite bunuri, nu doar bijuterii precum in trecut. Totodata, trecand timpul, au aparut si diferite mituri legate de casele de amanet, iar in continuare veti putea citi cateva mituri interesante.

  1. Amanetul este doar pentru bijuterii

Deja am mentionat in randurile de mai sus faptul ca aceste case de amanet, si-au diversificat serviciile, astfel incat acum, oamenii pot alege intr-adevar sa isi amaneteze bijuteriile, dar pot opta de-asemenea si pentru amanetarea diferitelor alte bunuri de valoare.

Acum, oamenii isi amaneteaza telefoanele, tabletele, televizoarele, aparatura electrocasnica, iar exemplele pot continua. Acesta este un mare avantaj pentru oamenii care au nevoie de bani, pentru ca pot alege ce bunuri doresc sa amaneteze.

  1. Bunurile nu sunt evaluate corect

Nu de putine ori am auzit acest mit, legat de evaluarea bunurilor facuta la casele de amanet. Ei bine, pentru ca toata lumea sa stie, bunurile sunt evaluate de catre un specialist, indiferent ca discutam despre bijuterii, telefoane sau alte bunuri care urmeaza sa fie amanetate.

Casele de amanet, angajeaza specialisti tocmai pentru ca isi doresc sa se asigure de faptul ca fiecare client este multumit de evaluarea bunurilor, si ca primeste cel mai bun pret in schimbul bunului vandut, sau ca primeste o suma potrivita de bani, in schimbul bunului amanetat.

  1. Casele de amanet isi pacalesc clientii

Si acesta este un mit foarte popular in ceea ce priveste casele de amanet. Ei bine, pentru cei care nu au trecut niciodata pragul unei case de amanet Vitan, trebuie sa facem precizarea ca totul se desfasoara in baza unui contract de amanet.

Asadar, daca dvs. intentionati sa amanetati un smartphone de ultima generatie, sau o bijuterie din aur de exemplu, va fi incheiat intre dvs. si casa de amanet un contract, in care este trecuta suma pe care o primiti, dar si suma pe care trebuie sa o achitati, aceasta suma incluzand banii imprumutati plus comision pentru fiecare zi, pana platiti datoria.

De-asemenea, este mentionata data semnarii si a expirarii valabilitatii contractului, deci totul este scris negru pe alb, iar dvs. puteti sa nu semnati daca vi se pare ca exista ceva ce nu ati inteles.

Tot legat de casele de amanet, interesul lor este sa isi ajute clientii, nu sa ii insele pentru ca in caz contrar, cu siguranta numarul clientilor va scadea, iar astfel profitul lor va scadea considerabil. Deci, acesta nu este decat un alt mit fara fundament, legat de casele de amanet.

Acestea sunt asadar 3 mituri foarte cunoscute in ceea ce priveste casele de amanet si functionarea acestora.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…