Care sunt cele mai comune curiozitati despre Allview P6 Lite?

Care sunt cele mai comune curiozitati despre Allview P6 Lite?

0 Shares
0
0
0

Dat fiind faptul ca Allview P6 Lite, este un smartphone foarte ieftin, insa care dispune de specificatii tehnice notabile, este cautat de catre foarte multe persoane care isi doresc un smartphone nou. Ei bine, oamenii au o multime de curiozitati legate de acest dispozitiv, iar in urmatoarele randuri vom dezbate acest subiect, si vom prezenta aceste curiozitati.

Ce se sterge din ALLVIEW P6 Lite in timpul unei resetari dure?

Resetarea gresita pe ALLVIEW P6 Lite va sterge toate datele utilizatorului si setarile clientului (orice nu a fost initial acolo). Dupa aceasta operatie, dispozitivul dvs. va fi la fel de curat precum unul tocmai iesit din magazin.

Cum imi protejez dispozitivul?

Atunci cand doriti un asemenea smartphone, cu siguranta trebuie sa va doriti sa preveniti o inlocuire display Allview P6 Lite, asa ca din acest motiv, accesoriile de protectie precum o husa compatibila si o folie de protectie din sticla pentru ecran, reprezinta mai mult decat o necesitate.

Cum va afecta resetarea din fabrica a telefonului, aplicatiile de pe ALLVIEW P6 Lite?

Aplicatiile care au fost instalate initial pe ALLVIEWP6 Lite vor ramane acolo cu setari implicite dupa efectuarea unei operatii de resetare hard. Altele, care au fost achizitionate sau instalate vor fi sterse din stocarea ALLVIEW.

Cum sa resetati preferintele aplicatiei in ALLVIEW P6 Lite?

V-ati confruntat cu unele probleme din jurul aplicatiilor dvs.? Din fericire, ALLVIEW P6 Lite functioneaza pe Android 5.1 Lollipop. Inseamna ca puteti remedia cu usurinta multe probleme care ating unele dintre aplicatiile dvs.!

  1. Incepeti sa alegeti Setari si apoi  Aplicatii. Nu uitati ca, in functie de dispozitivul pe care il utilizati, poate fi diferit. Puteti sa va confruntati Aplicatii si notificari, aplicatii instalate sau mai multe.
  2. Acum, apasati pe trei puncte meniul fiind in coltul din dreapta sus-al casetei de meniu.
  3. Gasiti si alegeti optiunea „ Resetati preferintele aplicatiei ”.
  4. Este important sa cititi intreaga nota.
  5. Apasati „ Resetare aplicatii”.

Retineti ca aceasta operatie nu va afecta MediaTek MT6580 sau orice alt hardware din dispozitiv.

Am uitat codul de blocare a ecranului pentru ALLVIEW P6 Lite. Ce ar trebuii sa fac?

Prima optiune – Daca aveti un Cont Google, va amintiti parola pentru acesta si aveti conexiunea la Internet. Puteti efectua urmatorii pasi:

  1. Sistemul ar trebui sa va avertizeze dupa ce ati tastat-o ​​parola gresita de cinci ori.
  2. Asteptati aproximativ 30 de secunde si incercati sa-l tastati din nou.
  3. In coltul din stanga al interfetei de deblocare ar trebui sa existe „Am uitat parola”. Apasa-l.
  4. Acum introduceti parola contului dvs. Google si ar trebui sa fie deblocat ALLVIEW P6 Lite.

A doua optiune – ALLVIEW P6 Lite fara Contul Google. Folositi resetarea din fabrica. Cu toate acestea, fiti constienti ca este posibil sa pierdeti toate datele de pe ALLVIEW P6 Lite.

Cum functioneaza exact o resetare din fabrica in ALLVIEW P6 Lite?

Resetarea datelor din fabrica de pe ALLVIEW P6 Lite sterge adresele tuturor datelor dvs., dar nu le suprascrie. Astfel, dispozitivul nu mai stie unde sunt stocate exact datele. Exista modalitati de recuperare a acestuia.

0 Shares
You May Also Like