Care sunt cele mai bune jocuri gratuite de pe Android

Care sunt cele mai bune jocuri gratuite de pe Android?

0 Shares
0
0
0

Un ghid pentru a alege cele mai bune jocuri Android gratuite de descarcat pentru smartphone-uri si tablete, sunteti gata sa aflati ce titluri am selectat? Sa le vedem impreuna. Viata noastra este plina de momente de plictiseala, de asteptare si de timp mort. De cate ori ati fost blocat la coada la posta, in autobuz sau in tren, in vacanta, departe de cosola sau de PC? Multe, nu?

Atunci acesta este ghidul potrivit pentru tine. Din fericire, de-a lungul anilor, telefoanele noastre mobile au ajuns la un nivel de putere de calcul capabil sa ruleze cateva jocuri foarte bune pentru a trece timpul. Iata un ghid al celor mai bune jocuri gratuite pentru Android. In cazul in care ecranul iti face probleme, intra pe inlocuire display Allview.

Beach Buggy Racing 2 este primul joc de curse de pe aceasta lista

Sa incepem cu un joc de curse. Curse, insa, nu de masini, ci de karting! Beach Buggy Racing 2 este Mario Kart al pietei mobile. In acest al doilea capitol, vei gasi si mai multi piloti, mai multe upgrade-uri si mai multe circuite.

Va asteapta piramide egiptene, castele si alte locatii fantastice. Cu BBR2, dezvoltatorii au declarat ca vor sa ridice stacheta si mai sus fata de primul capitol, care a avut 90 de milioane de descarcari. Printre cele mai importante noutati se numara o componenta multiplayer interesanta si captivanta.

Asphalt 9 – Cele mai bune jocuri Android gratuite

Seria Asphalt este cu siguranta una dintre cele mai iubite de toti fanii de pe piata jocurilor mobile. Cel de-al noualea capitol al acestei saga este un concentrat de adrenalina, viteza si emotii unice.

Cel de-al noualea episod al acestei saga este plin de adrenalina, viteza si senzatii tari, toate acestea fiind completate de o parte tehnica excelenta care face din Asphalt 9 un punct de referinta pentru grafica si sunetul din jocurile pentru smartphone. Vei putea sa personalizezi peste 50 de masini si sa te intreci cu ele pe cele mai frumoase si nebunesti harti concepute vreodata! Cu adevarat un must-have.

Real Racing 3 – Cele mai bune jocuri Android gratuite

Real Racing 3 se afla pe piata de multi ani si este un adevarat cult printre jocurile de curse pentru smartphone-uri. Are un aspect tehnic de invidiat si controale care au foarte putin de-a face cu conceptul de arcade.

Un titlu excelent care, cu fiecare actualizare, capata din ce in ce mai multe caracteristici ale unui simulator real. Esti gata sa fii cel mai rapid pe pista?

Mario Kart Tour incalca regulile

In ceea ce priveste titlurile de curse auto, trebuie sa facem un mic ocol si sa adaugam un al patrulea joc la aceasta categorie. Este un titlu care a sosit pe piata jocurilor mobile pe 25 septembrie 2019: vorbim, evident, despre Mario Kart Tour. Cel mai faimos instalator din lume si toti prietenii sai sunt gata sa se intreaca in cursele lor de karting pe platformele tale mobile. Absolut deloc de ratat acest titlu marca Nintendo.

Lep’s World 3 este primul titlu de platforma

Al treilea capitol al acestui “super mario-like”. Cuburi, platforme, aventura si inamici de invins in acest titlu cu o grafica colorata care va atrage adultii, dar si (si mai ales) copiii. Toate acestea sunt insotite de sunete foarte frumoase si amuzante.

Ajuta-l pe bietul Lep sa-si salveze toti prietenii si familia de niste dusmani foarte periculosi, cine sunt acestia? Ei bine, descarca-l si afla!

0 Shares
You May Also Like