Care sunt cele mai bune aspiratoare de unghii?

Care sunt cele mai bune aspiratoare de unghii?

0 Shares
0
0
0

Aspiratoarele de unghii sunt un instrument pentru a scapa de praful creat la pilirea sau frezarea unghiilor naturale, reconstruite sau cu gel. Acest dispozitiv are rolul de a mentine mediul inconjurator curat si de a aspira praful de unghii, care, in cantitati mari, poate fi iritant pentru nas, gura si tractul respirator.

In ghidul nostru vom vedea cum sa alegem cel mai bun aspirator de unghii in functie de tip, putere de aspirare si sistem de filtrare si pe care sa il cumparam pentru uz casnic sau profesional.

Aspirator unghii 100w este un instrument folosit pentru a aspira praful deranjant care este generat la pilirea, frezarea sau reconstructia unghiilor, cu gel sau acrilice.

Acest accesoriu este folosit atat in saloanele de infrumusetare, cat si acasa, tocmai pentru ca ajuta la eliminarea prafului, care se creeaza in timpul manichiurii si pedichiurii, si la mentinerea mediului inconjurator curat.

Praful, in cantitati mari, poate fi daunator pentru tractul respirator, in special atunci cand este vorba de gel sau de produse acrilice.

In cazul utilizarii profesionale, aspiratorul de unghii devine, de asemenea, un dispozitiv necesar pentru sanatate. De fapt, nu este o coincidenta faptul ca este una dintre componentele care nu ar trebui sa lipseasca niciodata din echipamentul esteticienilor si al tehnicienilor de unghii, alaturi de masca si ochelari de protectie.

In schimb, pentru uz casnic, este un adevarat aliat pentru igiena si curatenie, care va va ajuta sa va pastrati masa de lucru curata de praful care se poate revarsa in aer in timpul modelarii unghiilor. Pe piata exista diferite tipuri cu putere de aspirare, structura si sistem de filtrare diferite, care vor satisface nevoile dvs. atat pentru uz profesional, cat si pentru uz casnic.

Cum se alege un aspirator de unghii

Atunci cand cumparati un nou aspirator pentru uz profesional sau casnic, trebuie sa luati in considerare cateva caracteristici de baza care pot fi decisive pentru achizitia finala. Iata, asadar, cateva sfaturi utile privind puterea, modelul, componentele, curatenia si usurinta de utilizare, care va vor sfatui atunci cand faceti alegerea.

Tipuri de aspiratoare

Doua tipuri diferite de aspiratoare pot fi distinse pe baza constructiei si asamblarii lor: aspiratorul incorporat, utilizat in mod normal in scopuri profesionale, si aspiratorul de masa, potrivit si pentru uz casnic sau personal.

Daca sunteti in cautarea unui instrument pentru a aspira praful de unghii in timpul manichiurii sau pedichiurii, pe care sa il folositi acasa, puteti opta pentru un aspirator de masa, care este foarte usor si usor de folosit si de deplasat. In acest caz, asigurati-va ca cablul de alimentare este suficient de lung sau echipati-va cu un prelungitor pentru a-l putea conecta la reteaua electrica fara probleme.

Puterea de aspiratie

Puterea de aspirare este elementul central al aspiratoarelor de unghii. Motoarele au o putere care variaza de la un minim de 30 de wati pana la un maxim de 80 de wati pentru cele mai puternice si mai performante.

De asemenea, este bine de stiut ca unghiile reconstruite cu gel si produse acrilice tind sa produca mai multe reziduuri, astfel ca un aspirator cu o putere minima de cel putin 40 de wati va fi mult mai eficient.

0 Shares
You May Also Like