Care sunt beneficiile 4-Terpineol-ului?

Care sunt beneficiile 4-Terpineol-ului?

0 Shares
0
0
0

4-Terpineolul este un ulei esențial medicinal care combate demodicoza, o afecțiune parazită a pielii care afectează în cea mai mare parte foliculii de păr din gene și sprâncene. Este o componentă abundentă a uleiului de arbore de ceai cu caracteristici antibacteriene, antiinflamatorii și antioxidante care ucid acarienii Demodex (TTO).

Ca componentă bioactivă topică, 4-terpineolul este eficient în controlul infestărilor și în promovarea vindecării. Terpineolul este format din patru izomeri, dintre care cel mai răspândit este a-terpineolul și adaugă o componentă aromatică cremelor de corp și loțiunilor parfumate.

Rozaceea, disfuncția glandei Meibomian și blefarita sunt trei tulburări cronice ale pielii și ochilor cauzate de Demodex. Simptomele comune includ usturime și descuamare. 4-Terpineolul funcționează în mare măsură pentru a trata afecțiunile cutanate și a repara suprafața oculară prin intermediul ratei sale mari de absorbție.

  1. Tratamentul părului

4-Terpineolul stimulează foliculii de păr și elimină excesul de piele moartă și acumularea de substanțe chimice. O cantitate mică de ulei poate stimula creșterea și poate combate mătreața și uscăciunea excesivă. Nu numai că ajută la menținerea lungimii, dar previne și ruperea părului. Poți câteva picături de 4-Terpineol în șamponul și balsamul preferat dacă suferi de creștere lentă sau rărire a părului.

  1. Rutina de îngrijire a pielii

Alături de măștile de față, scruburile și demachiantele, 4-terpineolul este o completare utilă a unei rutine de îngrijirea a tenului. S-a remarcat în sectorul cosmeticelor și în rândul companiilor de machiaj, oferind beneficii în special celor cu piele sensibilă.

  1. Ameliorează simptomele ochiului uscat

În absența tratamentului, inflamația și disconfortul pot persista atunci când ochii nu au suficientă umiditate. Cu toate acestea, producția excesivă de lacrimi provoacă sindromul de ochi uscat, care poate duce la daune de durată. O abraziune a corneei (cunoscută și sub numele de senzație de corp străin) produsă de un element de sub pleoapă este unul dintre simptome.

Este firesc să-ți masezi ochii în mod excesiv, dar făcând acest lucru pur și simplu agravează agonia și creează lacrimi umede, necontrolate. 4-Terpineolul ajută la restabilirea umidității ochilor și promovează lubrifierea.

  1. Previne imperfecțiunile și erupțiile

Fără un tratament, coșurile și cicatricile acneei se pot vindeca lent sau pot rămâne defectele permanente. 4-Terpineolul ajută la întinerire și oferă un aspect impecabil pielii, neted și uniform.

  1. Îmbunătățește elasticitatea

Elastoza este o formă mai gravă de deteriorare a elasticității pielii. Vârsta ta este cel mai important aspect al flexibilității. 4-Terpineolul este un ingredient anti-îmbătrânire și poate restabili echilibrul suprafețelor dermice ale corpului și feței.

  1. Curăță în profunzime porii

Cauza principală a punctelor albe, punctelor negre și a acneei severe este porii înfundați. Acumularea de ulei și transpirație provoacă o obstrucție, care duce la invadarea celulelor moarte ale pielii. Unele sfaturi și tehnici oferă răspunsuri excelente, dar ele trebuie selectate cu prudență în funcție de tipul de piele.

În plus, mai multe produse conțin substanțe chimice care pot exacerba o afecțiune dermatologică. 4-Terpineolul ajuta la diminuarea porilor măriți și menține pielea curată, împiedicând apariția impurităților.

4-Terpineolul are eficacitate în alungarea paraziților patogeni și în îmbunătățirea sănătății ochilor și a pielii. Este una dintre cele mai populare substanțe sedative folosite pentru a elimina bacteriile legate de bolile microbiene.

În afară de utilizarea ocazională sau regulată, este sigur și eficient să îl incluzi ca tratament urgent sau de îngrijire preventivă în rutina ta de zi și de seară), cu un produs eficient, precum 4-Terpineol RNW Plus Serum.

0 Shares
You May Also Like