Un sofer foloseste aplicatia Uber pe un smartphone, in Bucuresti, miercuri, 25 februarie 2015. Uber, aplicatia pentru smartphone care face legatura între pasageri si cel mai apropiat sofer dispus sa-si ofere serviciile contra cost, este disponibila de miercuri si în România, primul oras în care poate fi folosita fiind Bucurestiul. OCTAV GANEA / MEDIAFAX FOTO

Care sunt avantajele unui sofer de tir?

0 Shares
0
0
0

Probabil sa nu intelegeti de ce foarte multe persoane, in special barbatii cauta anunturi de tipul angajari soferi. Ei bine este evident ca exista niste avantaje pentru ca altfel aceasta meserie nu ar mai fi cautata.

Este clar ca in momentul in care va decideti sa lucrati ca si sofer va asumati anumite responsabilitati si stiti ca puteti pune in pericol atat propria viata cat si pe a celor din jur. Va prezentam mai jos care sunt avantajele meseriei unui sofer de tir.

Indiferent cata experienta aveti la volan si indiferent cat de multe accidente aveti la activ daca sunteti sofer sunteti de asemenea obligati sa aveti si o asigurare rca.

Nu toti cei care au masini au si o situatie foarte buna. Sunt unele persoane care abia pot face rost de bani de benzina si cu toate astea impozitele si taxele trebuie sa fie platite. Daca sunteti in cautare de rca-uri ieftine atunci ar trebui sa alegeti cu grija firma.

Ei bine daca sunteti sofer pe tir veti elimina toate aceste griji pentru ca salariile sunt mari si daca sunteti angajatul unei firme toate asigurarile si combustibilul va sut asigurate. O parte dintre soferii de la noi si nu numai vor sa fie soferi de tir. Aceasta meserie nu este una vazuta foarte bine dar nu este deloc simpla. Ca si celelalte meserii ea are atat avantaje cat si dezavantaje.

In legatura cu avantajele vom incepe cu partea financiara. Soferii pe tir castiga bine in special daca fac curse internationale. Prin urmare daca va doriti o situatie financiara buna atuci puteti sa incercati sa fiti soferi de tir pentru ca pare o idee perfecta.

Un alt avantaj pe care soferii de tir il au sta in faptul ca sunt vizitate mai multe locuri. In special atunci cand aveti curse in afara tarii aveti foarte multe sanse sa vedeti foarte multe tari pe care in alte circumstante poate nu ati putea sa le vedeti.

Faptul ca nu este nimeni sa va streseze tot timpul cu ce aveti de facut este de asemenea un avantaj major. Ca sa puteti fi linistiti trebuie sa respectati tot ceea ce vi se cere si veti ajunge la timp la destinatie.

Acestea reprezinta o parte dintre avantajele acestei meserii insa sunt mai multe avantaje.

Un prin dezavantaj sta in faptul ca sunteti mereu departe de casa. Sunt multi soferi de tir care vin la cateva luni acasa si daca sunteti atasati de familie atunci va fi greu.

Daca sunteti tineri si aveti o asemenea meserie este greu sa va intemeiati o familie. De obicei femeilor nu le plac barbatii care sunt tot timpul plecati si care nu le pot fi alaturi in momentul in care au nevoie.

La categoria dezavantaje minime putem aminti si faptul ca trebuie sa mancati si sa dormiti pe unde apucati. Uneori toate acestea se intampla in tir. Acolo gatiti, acolo dormiti si acolo mancati.

Sunt si multi soferi de tir care ajung sa aiba probleme grave de sanatate mai ales cu spatele pentru ca sunt si tiruri cu scaune incomode.

0 Shares
You May Also Like