Care sunt avantajele pe care le ofera un pat profesional de cosmetica si in cate moduri poti sa il folosesti

Care sunt avantajele pe care le ofera un pat profesional de cosmetica si in cate moduri poti sa il folosesti?

0 Shares
0
0
0

Daca detii un salon de cosmetica sau unul de masaj, atunci stii ca ai nevoie sa investesti in echipamente de calitate superioara, care sa arate frumos si care sa te ajute sa obtii rezultatele pe care ti le doresti.

Este important sa cumperi pat profesional cosmetica realizat din materiale de buna calitate, care sa te ajute sa ai un aspect frumos al incaperii si sa oferi confort la cel mai inalt nivel clientilor tai.

Poti descoperi multiple modele pe site-ul SelGot.ro. Iata care sunt avantajele si caracteristicile unui pat profesional de cosmetica si cum il poti utiliza:

 

  1. Atunci cand cumperi un pat de cosmetica poti sa il folosesti pentru mai multe tipuri de proceduri in cadrul clinicii sau salonului pe care il detii

 

Un pat de cosmetica este perfect pentru clinica sau salonul tau, daca daruiesti servicii de masaj sau machiaj. El poate sa fie ajustat ca inaltime sau directie si poti sa ii atasezi anumite tipuri de accesorii pentru a-l adapta nevoilor celor doua tipuri de proceduri. Astfel o sa poti sa il utilizezi in multiple moduri, in functie de programarile realizate.

 

  1. Un pat de cosmetica se poate roti in orice unghi doresti

 

Patul de cosmetica poate sa fie rotit in multiple moduri si poti sa il pozitionezi oricum ai avea nevoie. Unghiul in care il folosesti este cel necesar pentru machiajul perfect al fetei sau pentru relaxarea completa a persoanei care primeste masaj pentru diverse parti ale corpului.

 

  1. Patul de cosmetica poate avea tetiera detasabila si spatiu pentru zona fetei, pentru momentele in care il folosesti pe post de pat de masaj

 

Daca folosesti fotoliul pentru masaj, atunci poti sa ii detasezi zona tetierei si sa folosesti gaura special realizata pentru fata persoanei care este programata la o sedinta de relaxare sau masaj teerapeutic.

 

  1. Patul profesional de cosmetica are zona picioarelor reglabila si este foarte confortabil

 

Zona picioarelor este reglabila si poate sa fie utilizata pentru a oferi confort perfect persoanei. Astfel, daca este vorba despre un masaj al picioarelor sau reflexoterapie, poate sa fie utilizata o anumita pozitie, iar daca este cazul unei persoane care se machiaza, se poate ajusta din nou pozitia acestui pat profesional.

 

  1. Patul pentru cosmetica este prevazut cu cotiere si balustrade detasabile pentru a te ajuta sa il utilizezi oricum este necesar

 

O sa poti sa incadrezi acest pat de cosmetica oriunde doresti atunci cand il pozitionezi in salile tale de cosmetica si masaj. Este este usor de folosit datorita multiplelor forme in care poate sa fie montat. Astfel, are manere, cotiere si balustrade detasabile si poti sa il incadrezi si in zone mai restranse.

 

Cotierele detasabile sunt utile pentru masaj pentru ca ii permit specialistului sa se mute usor in jurul clientului. Patul este perfect pentru orice salon si te va ajuta sa ai o afacere prospera. Pe SelGot.ro vei gasi multiple optiuni din care poti alege ceea ce ti se potriveste.

0 Shares
You May Also Like