Care este cea mai buna aplicatie pentru stiri?

Care este cea mai buna aplicatie pentru stiri?

0 Shares
0
0
0

Daca doresti sa ramai informat cu privire la principalele evenimente din intreaga lume, poti descarca aplicatiile site-urilor de stiri, insa accesarea mai multor aplicatii simultan ar ingreuna procesul de incarcare a stirilor. In schimb, ai putea descarca o aplicatie pentru mobil care sa inglobeze toate stirile de la nivel mondial. Aceste aplicatii de stiri colecteaza articole dintr-un mare numar de surse variate si incorporeaza diferite tipuri de rapoarte.

In cazul in care doresti sa primesti informatii si actualizari de la ziarul regional, poti descarca doar aplicatia dedicata postului respectiv. Totusi, pentru stirile din intreaga lume, care abordeaza diferite subiecte, inclusiv divertisment, stiinta, tehnologie, politica si nu numai, ar trebui sa descarci cea mai buna aplicatie de stiri personalizata pentru nevoile tale.

Atunci cand stirile sunt citite de pe un telefon mobil Samsung sau de pe alte dispozitive mobile, cea mai buna varianta este aceea de a cauta aplicatia potrivita, care se ofere confortul necesar, in momentul citirii. De cele mai multe ori stirile sunt parcuse dimineata la cafea si cu siguranta nu iti doresti sa navighezi continuu in cautarea celor mai bune topicuri. Avand in vedere acest aspect, va fi mult mai usor pentru tine sa apelezi la aplicatii mobile care sa te ajute sa ajungi la rezultatul dorit mai rapid si mai usor.

  1. Apple News

Serviciul de stiri Apple ii informeaza pe utilizatorii de iPhone si iPad la un interval de timp despre actualitatile de la nivel global. Poti rasfoi titlurile de top sau poti configura un sistem de notificari pe baza anumitor subiecte sau stiri.

Aplicatia costa doar 9,99 USD pe luna, iar tu te poti abona la Apple News si vei avea acces la un numar larg de publicatii scrise sau audio.

  1. Google News

Google News este practic Apple News pentru utilizatorii Android. Totusi, inclusiv dispozitivele iOS sunt compatibile cu aplicatia Google News. Daca te-ai obisnuit deja sa accesezi titlurile din sectiunea „Stiri” a browserului Google, cel mai probabil aplicatia Google News este cea mai buna pentru tine.

  1. The Week

The Week este o revista saptamanala care colecteaza si rezuma stirile din toate colturile lumii, iar aplicatia insotitoare este atractiva prin interfata pe care o prezinta. Daca deja esti abonat, cu siguranta cunosti fila de informare zilnica a aplicatiei, unde se posteaza „10 lucruri pe care trebuie sa le cunosti”. Chiar daca aceasta nu este o aplicatie complet gratuita, poti citi cateva articole fara abonament.

  1. Flipboard

Conceputa initial ca o revista digitala, Flipboard realizeaza colectii de stiri in functie de o varietate de subiecte. De altfel, aplicatia ofera numere de reviste mini despre diferite locuri sau evenimente, personalizate, in functie de preferintele personale.

  1. SmartNews

Aceasta aplicatie de stiri originara din Japonia foloseste politica cookies pentru a gasi stirile de top in functie de cautarile tale anterioare. SmartNews este populara atat in Asia, cat si in Europa de multi ani. Parteneriatele cu anumite companii de stiri sunt prezentate pe platforma, existand o sectiune speciala pentru live-uri si statistica.

 

0 Shares
You May Also Like