Biletul zilei – sfaturi utile pentru pariori

0 Shares
0
0
0

Pentru a realiza o analiza cat mai corecta a unui meci de fotbal, atunci cand doresti sa pariezi pentru biletul zilei este necesara analiza jocului in cauza. Nu este suficient sa cunosti doar echipa pentru a te asigura ca biletul tau este castigator, ci trebuie sa ai in vedere si alte aspecte pentru a nu face greseli.

De ce exista asa de putini pariori care reusesc sa faca profit constant si cu ce sunt ei mai speciali fata de ceilalti? Se pricep atat de bine ei sa aleaga cele mai bune pronosticuri la pariurile sportive? Probabil, dar de fapt experienta din spate vorbeste de la sine, pentru ca orice om poate invata din greselile lui si sa ramana cu picioarele pe pamant atunci cand are de gestionat momente grele.

Incepe sa inveti cum sa evite capcanele in care poti fi prins atunci cand pariezi. Dar pentru a prinde o serie buna de rezultate, trebuie sa respecti un plan – pe care trebuie sa il faci inainte, apoi sa il respecti cap – coada fara sa te abati de la el.

Iti prezint mai jos o serie de factori foarte importanti atunci cand optezi pentru biletul zilei:

  • Starea actuala a echipei – acest lucru este foarte important deoarece daca stii situatia in care se afla o echipa cand joaca pe terenul lor de acasa si cea din deplasare, te poti orienta mai bine.
  • Factori externi – terenul pe care se va juca este un alt lucru ce trebuie luat in vedere. Vremea nefavorabila va dezavantaja unele echipe, cauza in care performanta lor poate fi afectata.
  • O comparatie detaliata intre cele 2 echipe – este importanta verificarea ultimelor rezultate directe dintre cele doua echipe.
  • Alt factor extern ce poate interveni este motivatia jucatarilor – uneori le sunt oferite acestora diferite premii sau chiar prime de bani din partea patronilor.
  • Lipsa unui jucator – daca unul dintre ei a fost accident sau suspendat, sau daca jucatorul cheie lipseste, intreaga echipa poate avea de pierdut.
  • Nivelul tehnic – unele echipe se pot afla la un nivel tehnic inferior altei echipe, cum este de exemplu Romania mai prejos fata de o echipa de Spania. De asemenea tara, liga si campionatul din care sunt echipele este important.
  • Schimbarea antrenorului – o cauza ce poate cauza un dezechilibru asupra intregii echipe
  • Suspendarea suporterilor – asa zisul cel de-al 12-lea jucator poate fi un factor negativ ce duce la rezultate inferioare asteptarilor.
  • De altfel, daca programul de joc este incarcat iar una din echipe a avut mai multe meciuri in acea saptamana, deja performanta lor poate lasa de dorit, deoarece apare starea de oboseala, iar refacerea jucatorilor nu a fost completa.

Prin sectiunea biletul zilei, echipa de specialist de la www.cota2.ro incearca sa se ocupe de aceste probleme prin diferite analize si bineinteles sa iti ofere pronosticurile optime pentru diferite meciuri cum ar fi cele de baschet, fotbal sau tenis, ca tu sa fii multumit de serviciile acesteia.

Este important ca pariorii sa aleaga doar unul sau doua evenimente sportive prognosticate la biletul zilei pentru a avea sanse crescute si de asemenea sa evite unele surprize mai putin dorite.

0 Shares
You May Also Like