Beneficiile masajului

Beneficiile masajului

0 Shares
0
0
0

Sedintele de masaj terapeutic sunt tot mai mult oferite alaturi de tratamentul traditional occidental pentru o gama larga de afectiuni medicale. Terapeutii de masaj lucreaza adesea ca parte a unei echipe de asistenta medicala pentru a ajuta recuperarea postoperatorie, reabilitarea leziunilor si alte tratamente in curs.

De ce sa includeti masajul ca parte a rutinei dvs. de wellness?

Masajul terapeutic de care puteti avea parte la Fivemassage, o oaza de relaxare in Bucuresti, poate ajuta la reducerea:

  • durerii musculari;
  • stresului;
  • durerii de cap cronice
  • reducerea durerii articulare;
  • anxietatii;
  • depresiei.

Studiile au aratat ca masajul poate imbunatati:

  • calitatea somnului;
  • calitatea circulatiei sangelui;
  • gama de miscare;
  • flexibilitatea.

In plus, s-a dovedit ca scade tensiunea arteriala, intareste sistemul imunitar si adauga bunastare generala.

Ei bine, oamenii carora le-au fost recomandate sedinte de masaj terapeutic, cu siguranta au mai multe curiozitati legate de tipul de masaj. Vom vedea in cele ce urmeaza care sunt cele mai comune intrebari despre acest tip de masaj.

Care sunt avantajele masajului? 

Masajul poate ajuta la eliberarea tensiunii si durerilor musculare cronice, imbunatatirea circulatiei, cresterea flexibilitatii articulare, reducerea oboselii si stresului mental si fizic, poate promova vindecarea mai rapida a tesutului muscular ranit, imbunatatirea posturii si reducerea tensiunii arteriale. De asemenea, masajul este renumit si pentru capacitatea sa de a promova un somn mai bun, pentru a imbunatati concentrarea, pentru a reduce anxietatea si pentru a crea un sentiment general de bunastare.

Cum ma voi simti dupa sesiunea de masaj? 

Majoritatea oamenilor se simt foarte relaxati. Unii experimenteaza eliberarea de durerile de termen lung dezvoltate din tensiune sau activitate repetitiva. Dupa o perioada initiala de simtire incetinita, oamenii experimenteaza adesea o energie crescuta, o constientizare crescuta si o productivitate mai mare care poate dura cateva zile.

Ce trebuie sa fac inainte de masaj?

Inainte de masaj, nu ezitati sa adresati practicantului intrebari despre tehnica sau sesiunea viitoare. In timpul masajului, faceti-va confortabil. Terapeutul dvs. va va muta cu blandete sau va va spune ce este necesar pe parcursul sedintei (cum ar fi ridicarea bratului).

Multi oameni doar inchid ochii si se relaxeaza complet, comunicand daca / atunci cand au nevoie de presiune mai mult sau mai putin, o alta patura sau orice altceva relevant pentru sesiune. Daca aveti intrebari cu privire la sesiunea sau despre tehnica speciala pe care o primiti, nu ezitati sa intrebati.

Cum se simte masajul?

Masajul ar trebui sa fie intotdeauna in limita dvs. de confort personal. Ar trebui sa simtiti ca muschii vi se adreseaza fara a provoca durere. Daca primiti o terapie prin masaj pentru a atenua zonele de durere sau tensiune, puteti simti un anumit disconfort, dar ar trebui sa ramana la un nivel de „durere buna” si sa nu treceti niciodata la durere.

Masajul si caroseria sunt cele mai eficiente atunci cand corpul dvs. nu rezista, prin urmare, trebuie sa comunicati imediat daca simtiti un disconfort pentru a putea fi luata o alta abordare. Adesea, o lotiune usoara este folosita pentru a permite masajul muschilor, fara a provoca frecare excesiva a pielii.

Terapeutul va fi prezent atunci cand ma dezbrac? 

Terapeutul tau va parasi camera in timp ce te dezbraci, te relaxezi pe masa si te vei acoperi cu o foaie curata si o patura.

Voi fi acoperit in timpul sesiunii? 

Doar zona lucrata va fi expusa. Veti fi drenat in mod corespunzator in orice moment pentru a va mentine cald si confortabil.

Trebuie sa fiu complet dezbracat?                                                                                                                         

Ar trebui sa te dezbraci la nivelul tau de confort. Majoritatea tehnicilor de masaj sunt realizate in mod traditional cu clientul dezbracat; cu toate acestea, in totalitate depinde de tine ceea ce vrei sa porti. Veti fi drapat corespunzator pe parcursul intregii sesiuni.

Exista afectiuni medicale care sa faca masajul sau terapia inadvertibile?

Da. De aceea, este necesar ca inainte de a incepe sedinta dvs., terapeutul va pune intrebari generale de sanatate. Este foarte important sa va informati terapeutul despre orice probleme de sanatate sau medicamente pe care le luati. Daca sunteti sub ingrijirea medicului, este recomandat sa primiti o recomandare scrisa pentru masaj sau caroserie inainte de orice sesiune. In functie de afectiune, poate fi necesara aprobarea medicului dumneavoastra.

Unde va avea loc sesiunea mea de masaj sau caroserie? 

Sesiunea dvs. de masaj sau caroserie va avea loc intr-o camera calda, confortabila si linistita. Se poate reda muzica pentru a va ajuta sa va relaxati. Te vei intinde pe o masa special conceputa pentru confortul tau.

Asadar, dupa cum se poate vedea, sedintele de masaj terapeutic sunt deosebit de utile datorita numarului mare de beneficii pe care il pot oferi. Tocmai din acest motiv, in cazul in care pana acum nu ati avut parte de sedinte de masaj, ideal ar fi sa va indreptati cat mai repede atentia spre un centru Spa cu concept unic precum,  Fivemassage, o oaza de relaxare in Bucuresti, pentru a beneficia de sedinte de masaj.

0 Shares
You May Also Like