Avantajele castilor bluetooth

Avantajele castilor bluetooth

0 Shares
0
0
0

Piata este impanzita de casti bluetooth de toate felurile si la toate preturile, insa sunt putini cei care vorbesc despre avantajele oferite de acestea.

O caracteristica a castilor obisnuite care a deranjat pe toata lumea pana acum este faptul ca se incurca si se innoada. Nu conteaza daca au fost infasurate meticulos in avans pentru a reduce riscul de a se incurca sau daca au fost pur si simplu aruncate in geanta. Rezultatul este intotdeauna acelasi. Acest lucru nu se poate intampla cu castile wireless. Acest avantaj economiseste timp si nu genereaza nervi inutil.

Iti place sa asculti muzica in timp ce lucrezi intr-un atelier, bucatarie sau birou? Cu castile wireless, va trebui doar sa lasi smartphone-ul in apropiere si vei putea sa te deplasezi liber fara sa te incurci in cablurile care vor ajunge sa te deranjeze in final. Desigur, castile wireless sunt foarte utile pentru sport.

Un alt plus este ca aceste casti wireless nu au fir deci cablul nu se poate rupe sau intrerupe. Acest lucru se intampla mai ales cu modelele de casti ieftine deseori. Iti amintesti cum trebuia sa te joci cu cablul pentru a gasi singurul loc unde castile inca functioneaza? Aceste vremuri au trecut si ai la dispozitie castile bluetooth care nu se intrerup.

Practic, Apple a introdus castile wireless, astfel incat iPhone 7 sa fie absolut impermeabil. Conexiunea pentru casti a disparut. Acesta este un alt avantaj al inovatiei: pentru ca mufa a disparut, telefonul a fost mai usor de etansat.

Ai auzit vreodata despre anularea zgomotului activ? Zgomotul ambiental perturbator ar trebui sa fie filtrat in mod activ si astfel placerea de ascultare  sa nu fie afectata. Indiferent de zgomotul strazii sau zgomotul tramvaielor, fara zgomot ambiental, muzica suna mai bine. Atentie: ANC nu inseamna „reducerea zgomotului”. Castile potrivite reduc in mod natural zgomotul, dar aceasta nu este o reducere activa a zgomotului. Activ inseamna ca zgomotul de fond nu ajunge in canalul nostru auditiv.

Acum s-ar putea sa crezi ca noile casti wireless au si un sunet mai bun decat cele vechi. Dar nu este cazul intotdeauna. Castile cu cablu sunt de cele mai multe ori mai bune decat cele fara atucni cand vine vorba despre calitatea sunetului. Daca apreciezi un sunet perfect, ar trebui sa ramai la castile conventionale, cu cablu. Daca folosesti casti de dimensiuni mici, poti trece linistit la wireless pentru toate avantajele de mai sus, pentru ca nu este nicio diferenta. Singurele la care se simte ceva diferit sunt acele casti mari care acopera urechile. Intre timp, diferentele sunt deja minime, in special la modelele noi.

Castile bluetooth trebuie sa fie incarcate deoarece au nevoie si de energie pentru a se conecta activ la smartphone. Daca te plimbi mai mult si nu ai ocazia sa le reincarci corect, acestea sunt practic inutilizabile. De asemenea, retine ca, nu poti sa le incarci si sa asculti muzica simultan.

Tinand cont de toate aceste aspecte, castile bluetooth castiga pe mai multe planuri si in moduri in care probabil nu te asteptai, in ceea ce priveste confortul si modul de utilizare.

 

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…