Avantaje si dezavantaje ale brazilor artificiali

0 Shares
0
0
0

Care sunt cele mai cunoscute avantaje si dezavantaje ale brazilor artificiali? Deja se stie faptul ca inca de pe la inceputul lunii decembrie, fiecare dintre noi vom incepe sa ne gandim la impodobirea bradului de Craciun, iar acest lucru este evident, daca stam sa ne gandim la faptul ca pe timpul sarbatorilor de iarna, in fiecare casa, elementul de decor care trebuie sa iasa in evidenta este bradul de Craciun.

Tocmai din acest motiv, fiecare familie trebuie sa isi indrepte atentia spre cei mai frumosi brazi, iar atunci cand discutam despre alegerea brazilor de Craciun, ne putem indrepta spre doua mari categorii de brazi.

Avantaje si dezavantaje ale brazilor artificiali

In primul rand avem posibilitatea de a ne indrepta atentia spre brazii naturali, despre care stim cu totii ca urmeaza traditia, iar avand un astfel de brad, vom avea in casa mereu pe timpul sarbatorilor mirosul placut de brad, si vom trai altfel bucuria sarbatorilor de iarna.

Cea de-a doua posibilitate pe care o putem avea atunci cand discutam despre brazii de Craciun, este aceea de a ne indrepta atentia spre un brad artificial, si cu siguranta pe BraziCraciun.net, vom putea sa gasim o multime de brazi care sa ne fie pe plac.

In primul rand, in momentul in care ne cumparam un brad de Craciun artificial, trebuie sa cunoastem toate avantajele acestui tip de brad.

Avantaje si dezavantaje ale brazilor artificiali: Pretul

Mai intai de toate, spre deosebire de brazii naturali care sunt destul de scumpi, mai ales inainte cu doua – trei zile de Craciun, un brad artificial are pretul neschimbat, asa ca fie il cumperi de la un magazin online, fie il cumperi de la un magazin de la tine din oras, ori la inceputul lunii decembrie, ori inainte cu doua zile de Craciun, bradul artificial nu isi va schimba pretul.

Acest lucru nu este valabil atunci cand discutam despre brazii naturali, pentru ca vanzatorii vor incerca sa castige cat mai multi bani de pe urma acestor brazi.

Un alt avantaj mare pe care il au brazii artificiali, este acela ca ei nu fac mizerie in casa si nu se scutura precum se intampla in cazul brazilor naturali, asa ca si din acest punct de vedere este mult mai avantajos sa iti cumperi un brad artificial, decat sa iti indrepti atentia spre un brad natural.

Avantaje si dezavantaje ale brazilor artificiali

Bradul natural sau un brad ecologic?

Plus de asta, un brad natural daca il vei cumpara inainte cu cateva zile de Craciun, mai ales daca discutam despre un molid de exemplu, pe cand vin sarbatorile se va scutura, in comparatie cu un brad artificial care nu se va scutura.

Un alt mare avantaj pe care il au brazii artificiali, indiferent de unde ar fi acestia cumparati, este faptul ca ei se pot folosi si in urmatorul an, dar si in anii care vor urma, pe cand un brad natural se va arunca odata cu trecerea sarbatorilor de iarna.

Avantaje si dezavantaje ale brazilor artificiali: Concluzie

Asadar, daca stam putin sa ne uitam la toate detaliile prezentate in acest articol, cu siguranta putem spune ca un brad artificial are o multime de avantaje fata de un brad natural, asa ca se merita sa iti cumperi un brad artificial.

Singurul dezavantaj al acestui tip de brazi este acela ca nu se simte miros de brad in casa pe timpul sarbatorilor, dar si aceasta problema are o rezolvare, si anume cumpararea unei crengute de brad, care va fi tinuta in casa.

Speram ca aceasta enumerare de avantaje si dezavantaje ale brazilor artificiali va va face sa optati pentru unul, care trebui spus, este mult mai ecologic si economic din toate punctele de vedere.

0 Shares
You May Also Like