Atentie la citirea contractului de inchiriere masini!

0 Shares
0
0
0

Cititi cu atentie termenii si conditiile inainte de a semna contractual de inchiriere al unei masini. Acesta este sfatul specialistilor pentru cei care doresc sa apeleze la o firma de rent a car Cluj Napoca. In cazul in care veti semna fara sa cititi cu atentie termenii si conditiile nu veti mai putea face ulterior reclamatie.

Chiar daca veti depune reclamatia, aceasta nu va fi luata in considerare atat timp cat semnatura apare pe contract, inseamna ca ati fost de acord cu prevederile contractului. In cazul in care doriti sa calatoriti cu avionul, in tara de destinatie trebuie sa va interesati de firmele de rent a car care sa va duca masina direct la aeroport pentru a nu va mai deplasa pana la agentia de inchirieri auto.

Trebuie sa stiti dinainte ce masina doriti sa inchiriati, iar daca veti calatori cu familia cu siguranta veti avea nevoie de o masina mai incapatoare avand in vedere numarul pasagerilor si al bagajelor. In cazul in care veti calatori singur, puteti alege o masina din gama low cost cu care sa circulati mai usor prin zonele aglomerate.

Firma la care v-ati gandit sa inchiriati o masina o puteti cauta pe mai multe site-uri de profil pentru a afla cat mai multe informatii despre seriozitatea cu care aceasta isi face treaba fata de client. In cazul in care veti gasi mai multe recenzii negative, cel mai bine ar fi sa va orientati catre alta firma.

Si forumurile va ajuta in astfel de cazuri. Daca vreti sa iesiti in castig puteti compara preturile de la diferite firma care se ocupa de rent a car Cluj Napoca. Cautati cea mai buna oferta care sa se potriveasca nevoilor voastre si nu uitati ca nu intotdeauna cea mai ieftina oferta este si cea mai buna.

Puteti alege si tipul de masina pe care doriti sa o inchiriati, si anume manuala sau cu pilot automat, in functie de cum sunteti obisnuit sa conduceti. La volan trebuie sa va simtiti mereu in siguranta si comod.

Cititi cu atentie instructiunile

Inainte de a inchiria o masina trebuie sa cititi cu atentie conditiile de inchiriere pentru a nu va trezi cu surprize. Interesati-va cu privire la pretul final pe care il aveti de achitat, precum si perioada minima de inchiriere a autovehiculului.

In cazul in care doriti sa mariti perioada de inchiriere, trebuie sa anuntati cu cel putin 24 de ore inainte un reprezentant al firmei de la care ati inchiriat masina cu privier la prelungirea termenului de inchiriere. Cu acesta veti stabili si pretul pe care il aveti de platit pentru zilele in plus. In cazul in care masina aleasa nu va fi disponibila, reprezentantul firmei va veni cu ofertele de care dispune.

0 Shares
You May Also Like