Anul nou vine cu mai multa miscare pentru tine

Anul nou vine cu mai multa miscare pentru tine

0 Shares
0
0
0

Anul nou a inceput si odata cu el toata lumea e gata pentru un start in forta.

Numaratoarea inversa de la miezul noptii e momentul in care fiecare dintre noi ne gandim la ceea ce s-a intamplat in anul in care tocmai urmeaza sa se sfarseaca, dar cel mai important, atunci e momentul in care ne propunem sa ducem la bun sfarsit tot ceea ce am lasat nerezolvat, sa fim mai buni si sa realizam mai multe.

Printre cele mai comune rezolutii pe acest an sunt mersul  la sala, mai multa miscare si adoptarea unui stil de viata mai sanatos.

Daca si tu esti o domnisoara care in perioada sarbatorilor a abuzat de mancarurile delicioase, cu siguranta ti-ai propus sa scapi de kilogramele in plus. Asadar scoate din dulap acea pereche de incaltaminte sport pentru femei, si incepe sa faci miscare.

Luna ianuarie e luna in care cei mai multi isi propun sa faca miscare, insa cu timpul toata aceasta motivatie si dorinta de a fi activi se diminueaza usor usor pana ce nu mai exista.

Miscarea ar trebui sa faca parte din rutina zilnica a fiecaruia dintre noi, nu doar o sarcina obligatorie pe care trebuie sa o executam dupa anumite perioade cand am cazut in capacana lacomiei si am mancat peste masura.

Sportul este extrem de important pentru fiecare dintre noi. Daca pentru unii rerpezinta o activitate istovitoare si obligatorie care ii ajuta sa scape de kilogramele in plus, pentru unii sportul este o activitate preferata care ii umple de energie si buna dispozitie.

Asadar, toti cei care va propuneti sa scapti de kilogramele in plus, scoateti echipamentul din dulap, uitat pe undeva, si bucurati-va de beneficiile miscari. Priviti-o ca pe o activitate care pe langa faptul ca va ajuta sa va modelati corpul asa cum doriti, va umple de endorfine, de hormonul fericirii. Alegeti sa va presarati viata cu momente de fericite obtinute prin activitati sportive.

Crede-ma nu ai nevoie de un echipament sofisticat si scump. Daca preferi alergatul in parc ai nevoie de o pereche de incaltaminte sport adaptata, ai nevoie de o pereche de pantaloni, un tricou, sau o bluza in functie de temperatura de afara si esti gata. Castile in urechi si esti pregatit sa iti iei portia de fericire si buna dispozitie pe acea zi.

Fotbal, aerobic, inot, baschet, role, tenis, plimbari cu bicicleta, iesiri pe munte. Sunt doar cateva din activitatile pe care le putem desfasura zi de zi pentru a ne simti bine si pentru a ne mentine sanatosi.

Daca in momentul acesta te gandesti ca e momentul sa incepi sa faci si tu miscare, indreapta-te spre locul unde ti-ai uitat perechea de incaltaminte sport, incalt-o si du-te si fa miscare. Ce mai astepti? Un semn? Asta e!

0 Shares
You May Also Like