Ce beneficii poate avea apa alcalina ionizata?

0 Shares
0
0
0

Odata cu trecerea timpului au aparut o multime de povestioare conform carora apa alcalina ionizata a fost extrem de utila pentru tratarea unor boli, iar cei mai multi dintre cei care au folosit aceasta apa, au citit mai intai de toate informatii pe blogul Wellnessist.

Asadar, putem spune ca odata cu trecerea timpului s-a constatat faptul ca apa ionizata este extrem de importanta in ceea ce priveste tratarea acneei. Mai intai de toate trebuie spalat tenul cu apa acida, dupa care cu apa alcalina pentru a trata si pentru a preveni cosurile.

Apa alcalina ionizata se foloseste deasemenea pentru a trata anumite afectiuni ale rinichilor, iar in continuare vom vedea si cum ajuta in acest sens apa alcalina ionizata. Ei bine, dupa neutralizarea deseurilor acide din sange, rinichii trebuie sa filtreze toxine precum sarurile, acidul uric sau amoniacul, care se elimina prin urina. Se spune ca este indicat sa se bea cat mai multa asemenea apa, pentru a se elimina cat mai rapid toxinele.

Apa alcalina ionizata se foloseste deasemenea pentru a trata fel si fel de alergii. De exemplu, astmul si guturaiul de fan se pot trata cu aceasta apa speciala.

Se mai spune ca amigdalita si laringita se pot trata foarte rapid cu acest tip de apa. In acest sens se recomanda 5 gargare pe zi cu apa acida, dupa care trebuie sa se bea 50 ml de apa alcalina, timp de 3 zile, iar rezultatele se spune ca ar fi uimitoare.

Apoi, trebuie mentionat faptul ca arsurile se pot trata cu acest tip de apa. Basicile rezultate in urma arsurilor vor trebui sparte cu un ac steril, iar apoi trebuie aplicata in zona respectiva o compresa imbibata in apa acida. Dupa indepartarea compresei imbibata in apa acida, se recomanda spalarea zonei respective cu apa alcalina. Se spune ca spalarea acestor zone cu apa alcalina se recomanda la fiecare 3 ore, pana in momentul in care pielea este vindecata complet.

Despre arsurile stomacale se spune deasemenea ca se pot trata cu apa alcalina. Se recomanda in acest caz sa se bea 100 de ml de apa alcalina, pana cand dispare senzatia de arsura stomacala.

Astmul se poate trata deasemenea cu apa alcalina ionizata, iar in acest scop se recomanda ingerarea cantitatii necesare de apa.

Artrita care este una din bolile specifice imbatranirii se poate trata deasemenea cu apa alcalina ionizata. Aceasta boala reprezinta mai degraba acumularea deseurilor solide in organism, iar in acest caz se recomanda o cantitate mai mare de apa alcalina.

Se mai spune ca ingerarea apei alcaline este ideala chiar si pentru colesterol, insa apa alcalina ionizata este ideala chiar si pentru constipatie.

Deasemenea, femeile care nu au tenul tocmai curat si care isi doresc sa scape cat mai rapid de acnee isi pot trata fata cu apa alcalina ionizata.

Asadar, dupa cum se poate observa, apa alcalina ionizata poate sa aiba o multime de beneficii pentru organism, insa inainte de a o utiliza, ar fi recomandata parerea unui specialist.

0 Shares
You May Also Like