Alegerea inelului de logodna

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta, dupa un anumit timp de la inceputul relatie, tu si partenera ta o sa aveti mai multe discutii legate despre viitorul vostru, astfel ca odata si odata va veni si momentul in care nunta voastra va fi principalul subiect.

Ei bine, cu siguranta atunci cand se va ajunge sa vorbiti despre acest subiect, relatia voastra va fi una extrem de serioasa, si in mod sigur nu va mai dura foarte mult pana cand pasul cel mare va fi facut.

Pentru asta insa, tu va trebui sa cauti inelul de logodna perfect pentru iubita ta, pentru a o cere de sotie, si pentru a va logodi. Acesta pare sa fie insa un moment dificil, si nu datorita faptului ca trebuie sa o ceri de sotie si pentru ca alegerea inelului iti va da o multime de batai de cap.

Cu siguranta te vei gandi ca poate alegi un model pe care ea nu il va indragi, sau te gandesti ca vei cumpara un inel care sa nu ii vina perfect pe deget, iar aceste ganduri in mod evident nu te vor lasa in pace pana cand nu ii vei pune pe deget inelul.

Daca nu stii cum sa procedezi pentru a afla marimea perfecta pentru inelul pe care ai de gand sa il cumperi pentru viitoarea ta sotie, vei putea sa ii imprumuti unul din inelele din cutia cu bijuterii, evident ca fara stirea ei, astfel ca vei cauta un inel care sa fie de aceiasi marime.

Vei putea sa te duci cu inelul respectiv la toate magazinele de bijuterii din orasul in care locuiesti, sau chiar din orasele invecinate, si sa cauti inele de logodna care sa fie de aceleasi marimi.

Ei bine, cat ce odata ai reusit sa gasesti inelul in cutia de bijuterii si sa nimeresti marimea inelului pe care vrei sa il cumperi, poti spune ca de un obstacol foarte important l-ai trecut, insa acum va trebui sa alegi cu grija modelul inelului de logodna.

Si aceasta alegere poate sa fie una extrem de dificila, pentru ca in mod sigur te vei gandi la tot felul de variante. Probabil vei avea dubii daca iubitei tale ii va placea inelul si daca va fi incantata de el, sau daca nu va fi pe placul ei, astfel ca nu va fi incantata.

Pentru a te documenta si in aceasta privinta, vei putea sa studiezi atent colectia de inele pe care ea o detine pana in prezent, iar astfel vei putea sa iti dai seama ce fel de inele ii plac.

Daca de exemplu are inele cu o singura piatra pretioasa pe ele, si asa sunt toate pe care le are in colectie, atunci este evident faptul ca aceste inele ii plac cel mai mult, iar tu va trebui sa cauti un inel asemanator.

O alta idee ar fi sa te consulti cu prietenele ei cele mai bune, pentru ca este posibil ca odata si odata ele sa fi vorbit despre acest lucru, astfel ca se poate sa-si fi spus una alteia ce tip de inel prefera, si care ar fi inelul de logodna la care viseaza.

Se pare ca si aceasta este o varianta ideala pentru a afla ce tip de inel de logodna sa cumperi pentru viitoarea ta sotie.

0 Shares
You May Also Like