Afla cum ar trebui sa se desfasoare o reparatie a telefonului

0 Shares
0
0
0

Ce ai face dace telefonul ti s-ar strica? Cum pentru marea majoritate telefonul este unealta cheie pentru multiple activitati, panica se instaleaza imediat ce dispozitivul mobil nu mai da semne de randament. Ai fi dispus sa accepti orice conditie ti se impune, numai sa stii ca va functiona din nou.

Pentru ca in ultimii ani un service GSM bun, cu servicii de calitate a devenit o raritate, astazi iti prezint o serie de aspecte de care sa tii cont cand faci o astfel de alegere. Vei dori sa stii ca platesti un pret corect si ca ceea ce ti se furnizeaza este ce ai nevoie. Nu va conta numai reparatia in sine, ci si ceea ce tine de experienta in sine.

Reparatia pe loc

NU este posibila de fiecare data si mai tine si de complexitatea problemei tale. Insa sunt situatii minore care se rezolva astfel. Spre exemplu, cei de la Glassgsm spun ca ofera serviciul de reparatie rapida, cu un termen de 30 pana la 90 de minute, in functie de comenzile din ziua respectiva.

Ce se intampla cand nu se poate realiza acest lucru, tine de o metoda menita sa ii linisteasca pe proprietarii de telefoane. Acestia pot accesa link-ul oferit de cei de la service, pentru a vedea concret reparatia si piesele folosite.

Nu te limita la pret

Desigur ca poti sa faci o cercetare pe piata si sa compari preturile de la service la service. Dar trebuie sa stii ca un pret mai ieftin nu reflecta si calitatea reparatiei. De asemenea, piesele folosite sunt cele care au nevoie de calitate de asemenea. Asadar, este de preferat sa nu te indrepti spre acel service care promite doar ca va fi ieftin; in final, avantajul tau fix acesta va fi, ca ai platit putin. Dar nu a meritat.

Cere garantie

Poate ca punctul de „control” este tocmai acesta: sa ceri garantie pe ceea ce se repara. Acest lucru inseamna ca service-ul pune la dispozitie servicii de calitate,  precum si specialisti care nu doar ca promit, ci in concret fac munca buna.

Spre exemplu, cei de la Glassgsm, ofera o garantie de 6 luni pentru reparatia facuta. Daca in tot acest timp se intampla ca telefonul sa se defecteze iar, acestia isi asuma reparatia inca o data, fara costuri pentru utilizator.

Doresti sa ceri o parere?

Pentru ca multi nu se pricep la ceea ce inseamna problemele telefoanelor, isi doresc totusi sa se asigure ca daca se vor duce la un service, aici vor fi tratati corect. Din nou ne raportam la cei de la Glassgsm intrucat ofera servicii cu inalte standarde respectate, servicii complexe. In astfel de cazuri, de dorinta de a cere inca o parere, diagnoza este gratuita. Ofera consultata si sunt mereu orientati spre a-si exercita meseria cu dedicare, cu pasiune.

Cand telefonul tau are problema, nu trebuie sa ai si tu una in plus, aceea de a gasi locatia perfecta pentru reparatia necesara. Asadar, bazeaza-te pe nevoi si aspecte precum cele mentionate.

0 Shares
You May Also Like