Adevarul despre samponul de la salon

Adevarul despre samponul de la salon

0 Shares
0
0
0

In ca de la inceput, s-a creat o adevarata competitie intre samponul profesional si cel de la magazin. Intr-un colt sta hairstylistul cu toate argumentele necesare pentru a-i cumpara produsul premium de o suta de lei, iar in celalalt colt sta samponul tau obisnuit pe care nu dai mai mult de 15 lei.

Care e cu adevarat diferenta? Isi merita samponul de la salon intr-adevar pretul? La urma urmei, vorbim despre sampon.

Sincera sa fiu, nu am folosit un sampon cumparat de la magazin de ani de zile, dar asta nu inseamna ca nu o voi face in cazul in care as avea nevoie sau daca bugetul o impune. Prefer samponul profesional, si produse cosmetice bio naturiste dar la urma urmei, este vorba de a compara sampon cu sampon. Care este diferenta reala?

Iata cum mi s-a explicat acest lucru odata. Vinul este facut din struguri. Toate vinurile sunt facute din struguri si cu procese similare, dar unele vinul costa mai mult decat altele. Un servitor profesionist de vin va poate spune diferentele subtile in multe aspecte cu privire la orice sticla de vin, comparativ cu alta. Un salon de coafura profesionist simte la fel despre un sampon.

In partea de jos, exista intr-adevar o diferenta tangibila foarte mica intre samponul de la salon si cel de la magazin. Acestea sunt toate menite sa spele parul si scalpul, fiind toate realizate din ingrediente similare. Ambele companii, profesionale si non-profesionale, sunt formulate totdeauna mai bine, sampoane mai sigure de zi cu zi.

La urma urmei, toate sunt sampoane

Daca asa se pune problema, atunc de cei a-i cheltui maimult pe o sticla de sampon de la salon, aceeasi pe care o poti lua dela supermarket mult mai ieftin. Pentru aceleasi motive pentru care v-ati cumpara o sticla de vin de sute de lei de la o podgorie renumita, cand puteti obtine o sticla de vin pentru zece lei la supermarket.

Diferenta sta in performanta. Primul lucru pe care un consumator doreste sa-l stie este cum functioneaza produsul. Imi amintesc zilele in care aveam un sampon ieftin in propria cabina de dus.

Cumpararea unui sampon de la salon a fost un lux urias pentru mine si rareori am putut justifica costul, insa in ceea ce ma priveste, cred ca samponul de la salon este de calitate superioara si functioneaza mai bine. Ingredientele tind sa fie mai blande cu mai putine materiale de umplutura, sulfati, bazate pe ceara. Imi place felul in care parul meu raspunde la samponul profesional.

0 Shares
You May Also Like