Accesorii utile pentru un smartphone

Accesorii utile pentru un smartphone

0 Shares
0
0
0

Pe langa accesoriile care va protejeaza telefonul, atunci cand va cumparati un dispozitiv nou, va mai puteti indrepta atentia spre inca 3 accesorii telefoane care va vor putea fi utile in mai multe situatii, iar in cele ce urmeaza vom discuta despre acest aspect.

Acumulator extern

In prezent, incarcatoarele portabile au devenit unul dintre accesoriile cele mai indispensabile. In timp ce un numar mic de telefoane Android ofera o viata buna a bateriei, multe dintre dispozitivele de astazi de mare putere nu vor dura o zi intreaga fara a fi nevoie sa fie incarcate.

Asta inseamna ca un incarcator portabil este o necesitate daca aveti de gand sa fiti in rand cu lumea. Cel mai bun incarcator portabil pentru utilizatorii de telefoane Android este Anker Powercore II, care are o incarcare a bateriei de 10.000 mAh si va putea incarca orice telefon Android cel putin de doua ori inainte de a fi nevoie sa il conectati la o sursa de energie electrica pentru a fi incarcat.

Una dintre cele mai noi caracteristici ale acestui incarcator este tehnologia proprietara a lui Anker, PowerIQ 2.0, care poate identifica de fapt dispozitivul in care va conectati si livrati tensiunea maxima, astfel incat telefonul sa se incarce cat mai repede posibil.

Difizoare portabile Bluetooth

Oferind mai mult de 12 ore de redare, un rating IPX7 impermeabil si o conexiune wireless la doua telefoane simultan, JBL Flip 4 este un difuzor portabil excelent pentru utilizatorii de Android. Capabil de a fi scufundat in apa timp de pana la 30 de minute, dispozitivul functioneaza in continuare fara probleme. O caracteristica importanta a sa este bateria de 3000mAh care asigura redarea pe tot parcursul zilei, in timp ce ofera un sunet excelent prin radiatoarele sale externe pasive.

Disponibil in sase culori diferite, acest insotitor universal are caracteristici de zgomot incorporat si anulare a ecoului pentru utilizare duala ca difuzor, precum si tehnologia JBL Connect + care leaga fara fir 100 de boxe JBL Connect + pentru un sunet superior amplificare.

Un bonus suplimentar pentru proprietarii de smartphone-uri Android este utilizarea directa a Google Now prin difuzor. Dincolo de functionalitate, designul vibrant al difuzorului Flip 4 ofera posibilitatea de a sta vertical sau de a se “rasturna” pentru a sta orizontal. Lanyardul detasabil ofera cazuri suplimentare de utilizare, cum ar fi suspendarea dispozitivului Flip 4 la un cap de dus, utilizarea in rucsac sau chiar in afara pe o ramura.

Casti audio wireless

Cand vine vorba de casti versatile si de incredere pentru smartphone-ul tau Android, nu te uita mai departe de castile Wireless Sport Magnetic Sport SoundPEATS.

Aceste casti accesibile ofera o buna calitate a sunetului, durabilitate, o fixare sigura daca doriti sa faceti exercitii fizice cu ele si o medie de opt ore de viata a bateriei.

Castile dispun desemenea de conectivitate wireless Bluetooth 4.1, ceea ce inseamna ca imperecherea este perfecta si aveti posibilitatea de a conecta simultan pana la doua dispozitive. Daca aveti nevoie sa efectuati apeluri, aceste casti au un microfon in linie. Cumparatorii spun ca acest model este usor, confortabil pe urechi si ofera o calitate buna pentru pretul lor atractiv.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like