Accesorii Apple Watch pentru protectia acestora

Accesorii Apple Watch pentru protectia acestora

0 Shares
0
0
0

In momentul in care alegi sa iti achizitionezi un ceas precum sunt cele de la Apple, automat trebuie sa achizitionezi si cele mai bune accesorii pentru Apple Watch pentru a te asigura ca ceasul tau este protejat si nu risca sa se deterioreze intr-un timp scurt.

Suntem siguri ca multi dintre voi, posesori de Apple Watch cauta pentru propriile ceasuri cele mai calitative huse, folii si carcase de protectie, incercand in acest fel sa ofere protectie maxima acestuia. Tocmai din acest motiv, am ales ca in articolul de azi sa iti prezentam cateva accesorii absolut necesare pentru a-ti proteja ceasul corespunzator.

Husa de protectie transparenta

Husa de protectie transparenta este una dintre cele mai cautate huse de protectie pentru ceasurile de tip Apple Watch. Aceasta este foarte populara in randul persoanelor care detin un astfel de ceas deoarece fiind transparenta, ceasul isi pastreaza culoarea initiala, si in acelasi timp este protejat impotriva zgarieturilor si a diverselor accidente.

Display-ul este componenta ceasului cea mai predispusa la deteriorare si de aceea este foarte important sa ii oferi protectie in plus. Protectia de fata este special destinata pentru ecranul si marginile ceasului protejand in acest fel intreaga suprafata predispusa accidentelor.  Husa de protectie transparenta este confectionata din silicon, un material care o face perfecta impotriva socurilor. Aceasta husa amortizeaza posibilele impacturi la care poate fi predispus ceasul tau de-a lungul unei zile.

Carcasa de protectie magnetica

Carcasa de protectie pentru Apple Watch reprezinta o protectie totala pentru ceasul tau. Atunci cand spun protectie totala ma refer la faptul ca aceasta carcasa protejeaza atat fata ceasului cat si partea din spate a acestuia. Materialul din care este confectionata aceasta carcasa de protectie este aluminiu de inalta calitate. Acest material promite protejarea dispozitivului tau impotriva zgarieturilor, loviturilor si a socurilor puternice.

Folie de sticla

La fel ca si in cazul ecranelor telefoanelor si display-ul ceasului tau are nevoie de protectie impotriva zgarieturilor si a posibilelor accidente. Acesta este motivul principal pentru care este recomandat ca in momentul in care iti achizitionezi un astfel de ceas sa achizitionezi si o folie de protectie. Folia de sticla oferita de cei de la RedMobile este una foarte subtire, aceasta avand doar 0.2 mm. Totusi, protectia pe care o ofera ecranului dispozitivului tau este garantata si de inalta calitate.

Folia promite o transparenta de 100%, prin urmare culorile imaginilor de pe display nu sufera nicio modificare. De asemenea, grosimea produsului il face aproape imposibil de observat, pastrand in acest fel aspectul original al ecranului. Totodata, procesul tactil nu este absolut deloc ingreunat.

Acestea sunt 3 dintre cele mai bune accesorii pentru Apple Watch, care te ajuta sa iti protejezi ceasul in mod corespunzator. Comanda cu incredere accesorii pentru Apple Watch de pe site-ul celor de la RedMobile si ai grija sa te bucuri de ceasul tau o perioada cat mai indelungata.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…