5 posibile probleme ale telefonului tau, care pot sa fie reparate

5 posibile probleme ale telefonului tau, care pot sa fie reparate

0 Shares
0
0
0

Telefonul mobil este unul dintre cele mai utilizate obiecte din acest moment pe intreaga planeta. Este indispensabil pentru comunicare ce tine de sfera personala sau pentru orice tip de business. De aceea este important sa ai grija de el si sa repari orice tip de defectiune care poate sa apara. Sunt multiple motive pentru care este posibil sa strici telefonul. Unele dintre cele mai uzuale sunt cele legate de scaparea acestuia pe jos sau in apa, iar altele tin de defectiuni tehnice sau de durata limitata de viata a anumitor componente. Daca ai probleme cu telefonul poti apela la specialistii in reparatii iPhone Timisoara de la iDroid.ro. Aici o sa poti inlocui cu usurinta un display spart sau o sa poti schimba bateria care nu mai are timp bun de incarcare. Iata 5 posibile probleme ale telefonului tau care merita sa fie rezolvate in cel mai scurt timp cu putinta:

  1. Poti sa inlocuiesti display-ul telefonului tau daca acesta s-a stricat

Un service iti poate schimba display-ul telefonului tau. O sa te poti bucura de un nou display in foarte scurt timp si o sa poti sa il folosesti imediat cum il primesti. IDroid din Timisoara este alaturi de tine si face aceasta procedura rapid pentru a te ajuta sa te bucuri de telefon repede. Pe site ai o lista de preturi cu orice cost al display-ului pe care il poti avea. Verifica tariful in dreptul modelului telefonului tau.

  1. Daca nu mai ai semnal, poti inlocui antena lui

O problema des sintalnita si care se poate rezolva foarte usor este inlocuirea antenei. Astfel o sa ai semnal bun si o sa poti folosi toate celelalte functii. Fara semnal nu poti realiza multe dintre obiectivele pe care ti le propui. Vino la service pentru o diagnosticare si vei putea face si o inlocuire a antenei.

  1. Bateria are o durata de viata limitata si trebuie sa fie inlocuita de catre specialisti

Specialistii de la service te pot sustine sa ai o noua baterie pentru telefonul tau. Costurile sunt accesibile si te poti bucura de folosirea indelungata a telefonului. Ai si garantie inclusa si o vei putea folosi daca apare o problema cu bateria schimbata in termenul propus.

  1. Daca vrei sa ai poze frumoase, ai nevoie uneori de reparatia camerei telefonului tau

Fotografiile sunt unele dintre cele mai importante amintiri sau metode de promovare, ori forme de arta. De aceea este bine sa cumperi un telefon cu o camera buna, care sa te ajute sa realizezi imaginile dorite. Daca ai camera stricata, vino la iDroid din Timisoara si afla parerea specialistilor. Vei putea sa o repari sau sa o inlocuiesti, in functie de situatia ta din acel moment.

  1. Portul de incarcare al telefonului trebuie uneori sa fie reparat pentru a putea avea bateria incarcata corespunzator

Se intampla adeseori sa strici usor portul de incarcare al telefonului. De aceea este important sa mergi la specialistii care pot sa il inlocuiasca foarte repede si usor.

0 Shares
You May Also Like