4 lucruri pe care nu trebuie sa le ignori atunci cand vapezi

0 Shares
0
0
0

Utilizatorii de tigari electronice mereu vor avea de invatat lucruri noi, pe piata aparand modele si lichide diferite, dar si retete care merita incercate pentru a va satisface pofta de nicotina si in acelasi timp sa va bucurati de cea mai buna experienta de vapat. Tigarile electronice au devenit foarte populare in ultimii ani, fiind cea mai buna alternativa la fumatul clasic, putandu-va avantaja mai ales din punct de vedere al sanatatii fizice si mentale.

Mai ales ca nou utilizator, lucrurile pot parea complicate la inceput, de la alegerea device-ului pana la realizarea retetei perfecte si a modul de a fuma. Din fericire pe internet exista multe informatii utile pentru a va documenta si a va personaliza experienta in functie de preferintele personale. Pentru inceput este recomandat sa incercati un disposable de unica folosinta pentru a vedea daca acest obicei se potriveste cu nevoile dumneavoastra zilnice, putand trece ulterior la un model mai complex.

4 lucruri la care trebuie sa fi atent cand folosesti o tigare electronica

Utilizarea zilnica a unei tigari electronice vine insotita de cateva recomandari pentru a o tine intr –o stare cat mai buna, acestea fiind urmatoarele:

  • Nu lasati aparatul la incarcat toata noaptea – exista riscul deteriorarii mult mai rapide daca aceasta este conectata la o sursa de curent mai mult decat este nevoie. O puteti incarca dimineata, nefiind necesar un timp prea lung ca aceasta sa va tina intreaga zi.
  • Hidratarea este importanta – tigarile electronice va pot da senzatia de deshidratare, de aceea este important sa consumati lichide pentru a evita acest lucru. In plus puteti experimenta ameteli si o stare de disconfort.
  • Nu vapati in locurile interzise – cu toate ca vapatul este permis in mai multe locatii decat tigarile traditionale, trebuie sa fiti atent daca spatiile permit utilizarea acesteia. Mai ales un kit sub ohm cu siguranata va deranja persoanele din jurul dumneavoastra cu cantitatea mare de vapori ce poate fi emisa.
  • Inhalarile repetate dese – acest lucru poate duce la arderea rezistentei, lucru ce va oferi un gust de ars in gura. Atunci cand sesizati ca aroma numai este adecvata, va fi timpul potrivit sa o inlocuiti cu una noua.

Tigarile electronice necesita o anumita atentie din partea dumneavoastra atat cand o utilizati, dar si cand o supuneti unei rutine de mentenanta. Fiti atent ca toate elementele sa se imbine armonios pentru a nu avea probleme cu scurgerile de lichid in timpul transportului. Tigarile clasice au in componenta mii de toxine, de aceea trecerea la o tigare electronica poate fi cea mai buna decizie pentru dumneavoastra, putandu-va proteja sanatatea dar si a celor din jur.

0 Shares
You May Also Like