4 idei pe care trebuie să le încerci și care îți vor face vara memorabilă

4 idei pe care trebuie să le încerci și care îți vor face vara memorabilă

0 Shares
0
0
0

A venit vara, anotimpul preferat al multora dintre noi! Vara pare că totul este posibil: cu toții ne facem planuri, gândul ne stă numai la vacanțe, plecări, terase. Totodată, vara este și anotimpul care pare că trece cel mai repede. Te trezești că vine iar frigul peste tine și parcă nu ai apucat să faci tot ceea ce ți-ai propus. Avem pentru tine câteva idei pe care trebuie neapărat să le încerci vara aceasta și care îți vor aduce multe zâmbete pe chip.

Așadar, ce lucruri ar trebui să încerci în această vară pentru a avea 3 luni de neuitat?

 

Mergi într-o vacanță singur

Probabil că nu mulți dintre noi avem curajul să încercăm să facem lucruri pe cont propriu. Vrem să mergem la mall? Chemăm o prietenă cu noi. Vrem să vedem un film? Doar n-o să mergem singuri… Ei bine, psihologii spun că acest exercițiu, de a ieși în oraș sau pur și simplu de a încerca tot felul de activități pe cont propriu este unul foarte benefic. Ei subliniază că, deși persoanele dragi din jurul nostru ne sprijină în a ne cunoaște propria persoană, câteodată avem nevoie să petrecem timp doar noi cu noi. Această introspecție ne poate ajuta să realizăm lucruri despre noi, dorințe pe care le avem, dar ne este prea frică să le admitem, gânduri pe care de cele mai multe ori le îndepărtăm pentru a nu ne întrista. Psihologii recomandă acceptarea întregii palete de emoții, pentru că toate sunt importante. Așadar, ce ar fi ca vara aceasta să pleci într-o călătorie pe cont propriu? Nu trebuie să fie neapărat o destinație foarte îndepărtată, să pleci de unul singur în altă țară, având în vedere că nu este un exercițiu pe care îl practici des, poate părea înfricoșător. Poți vizita un oraș vecin sau ceva de genul acesta. Ideea este să ieși din zona de confort și să te bucuri de timpul petrecut cu tine.

 

Cumpără-ți un aparat foto pe film

Fotografiile au revenit și încep a fi din ce în ce mai populare! Acestea sunt cu adevărat speciale, iar dacă vrei să surprinzi cele mai frumoase momente ale verii tale într-un mod inedit, îți poți achiziționa o cameră automată pe film. Acestea se găsesc de obicei la târguri de vechituri sau pe diverse site-uri, dar ai putea verifica și cutiile prăfuite din podul bunicii tale.

 

Personalizează-ți bicicleta/trotineta

Dacă nu ai o bicicletă sau o trotinetă, ar fi timpul să investești într-un astfel de obiect pentru că, pe lângă faptul că sunt foarte utile, sunt și extraordinar de distractive! De când nu ai mai ieșit cu prietenii în parc să vă dați cu bicicletele? Dar, dacă totuși ai spre exemplu o trotinetă electrică pe care doar o lași să zacă într-un colț al casei, ai putea să o personalizezi ca să-ți vină „pofta” să o folosești din nou. Așadar, alege accesorii pentru trotineta electrică de pe magline.ro și personalizează-ți trotineta după bunul plac.

 

Conectează-te cu oameni

Relațiile cu oamenii din jurul nostru se mai degradează în timp. Cu cât trece vremea, pare că nu mai avem atât de mult timp să ieșim cu cei dragi și să păstrăm prieteniile intacte, așa cum le știam odată. Cu toate acestea, este foarte important să te înconjori de persoanele potrivite. Totodată, caută să te conectezi mai profund cu acești oameni. Evită „small talks” și superficialitatea. Te vei simți minunat după o discuție interesantă cu un prieten la miez de noapte.

 

În concluzie, nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi! Bucură-te de vară așa cum se cuvine!

 

Sursă foto: pexels.com

0 Shares
You May Also Like