https://micul-meserias.ro/pompa-de-apamurdara-mizerie

3 tipuri de pompe pentru apa murdara

0 Shares
0
0
0

Pompele de apa murdara sunt instrumente folosite pentru pomparea apei din subsoluri sau de pe terenuri, pentru drenare sau canalizare.

Acestea sunt extrem de utile la casa si de aceea trebuie sa alegi o pompa realizata dintr-un material rezistent, care sa-i asigure utilizarea indelungata. Exista mai multe tipuri de pompe pentru apa murdara, precum :

1.    Pompa Apa Murdara din Fonta cu Tocator si Plutitor

Acest tip de pompa se utilizeaza la pomparea apelor poluate care contin resturi menajere, corpuri fibroase, a lichidelor din bazinele de acumulare sau lichide cu resturi animale. Aceasta mai poate fi folosita pentru drenarea apelor care contin deseuri rezultate din activitatile gospodaresti si nestrecurate, ape noroioase, ape pluviale, ape reziduale, ape murdare, fose septice, haznale etc.

Plutitorul are rolul de a opri pompa atunci cand nivelul apei scade sub nivelul pompei. In acest fel pompa va fi mereu protejata de a nu functiona in gol. Daca stiti ca nivelul apei Dvs. scade foarte repede, pompa cu plutitor este solutia ideala, deoarece plutitorul va proteja motorul de supraincalzire, evitand astfel orice posibila defectiune a motorului pe termen lung.

2.    Pompa submersibila inox

Această pompă submersibila este conceputa atat pentru aplicatii domestice de drenaj apa curata sau murdara, dar si pentru aplicatii utilitare. Pompele submersibile sunt utilizate cel mai des pentru irigarea terenurilor arabile, drenarea apelor din mină, precum şi pentru controlul inundaţiilor. Are o construcţie compactă, o foarte bună etanşeitate, fiabilitate, precum şi durabilitate în utilizare.

3.    Pompa de apa stern cu plutitor

Aceste pompe submersibile sunt complet automatizate. Plutitorul intrerupator poate fi setat sa porneasca la un anumit nivel de adancime, iar sistemul automat nu permite activarea pompei in absenta apei. Apa foarte murdara nu va afecta functionarea pompei. Particulele de pana la 30 mm diametru vor fi indepartate de fluxul de apa.

Capacitatea de pompare este proportionala cu adancimea de scufundare. Fittingurile cu care sunt livrate pompele permit conectarea lor la tevi si furtunuri de diverse diametre. Toate modelele sunt prevazute cu maner pentru transport. De asemenea, pompele pot fi suspendate cu un furtun flexibil. Circuitele electrice sunt protejate impotriva infiltrarilor.

Indiferent ce fel de pompa alegi, in magazinul online Micul Meserias vei gasi diverse modele de pompe pentru apa murdara, precum si accesorii si parti componente.

0 Shares
You May Also Like