10 avantaje pentru a folosi o banda leduri acasă

10  avantaje pentru a folosi o banda leduri acasă

0 Shares
0
0
0

Atunci când decideți să faceți trecerea de la iluminatul incandescent convențional la o alternativă ecologică, nu vă limitați la CFL-uri sau becuri LED. În schimb, luați în considerare utilizarea luminilor provenite din  banda leduri.

Reprezintă  o alegere excelentă din punctul de vedere al  funcționalităţii, precum și pentru o varietate de utilizări decorative.Și datorită durabilității și longevității lor generale, gama de culori și luminile cu benzi LED pot fi utilizate aproape oriunde.

Iată mai multe motive pentru care ar trebui să le luați în considerare. Indiferent dacă eşti un fan înfocat al tehnologiei, doreşti să ţii pasul cu ultimele răcnete în materie de decor interior, sau doar consideri să adaugi ceva nou casei tale, acest articol are rolul de a vă  oferi o privire asupra avantajelor aduse de iluminarea prin banda leduri.

  1. Instalare facilă

Majoritatea benzilor de lumină cu LED-uri vin cu adeziv pe spate, care vă permite să le „curățați și să le lipiți” oriunde doriți să plasați benzile.

  1. Eficient energetic

Banda cu leduri consumă cu până la 75% mai puțină energie decât luminile incandescente și cu până la 50% mai puțin decât CFL-urile, făcându-le o sursă de iluminare superioară pentru eficiența energetică.

  1. Flexibilitate

Caracteristica centrală a luminilor cu bandă LED este flexibilitatea lor. Spre deosebire de becuri, acestea pot fi atașate la suprafețe curbate, colțuri sau mulate în aproape orice formă.

  1. Non-toxic

Spre deosebire de fluorescente, banda  cu leduri nu conține mercur sau alte substanțe chimice dure. Prin urmare, nu necesită eliminare specială sau prezintă un risc pentru sănătate dacă sunt scăpate.

  1. Durabilitate ridicată

Banda leduri este construită cu componente durabile, care sunt realizate pentru a rezista condițiilor dure. Sunt proiectate pentru a rezista la vibrații grele, elemente exterioare și impacturi externe.

  1. Cost eficient

Deși costul inițial al bandelor cu LED-uri este mai mare decât omologii lor, durata lor de viață lungă, durabilitatea și eficiența energetică le fac mai rentabile.

Dacă șocul autocolantului încă vă ține înapoi, benzile de lumină LED pot fi cel mai bun mod de a începe. Majoritatea vor fi mai puțin costisitoare decât becurile cu LED și o modalitate excelentă de a vedea valoarea înainte de a efectua un comutator complet. De asemenea, veți economisi bani pentru întreținere, scule și corpuri de iluminat.

  1. Ecologic

Luminile cu LED pot fi reciclate deoarece nu au substanțe chimice dure. În plus, longevitatea și consumul redus de energie le fac soluția ideală pentru iluminatul ecologic.

  1. Temperatură scăzută

Becurile convenționale își folosesc 90% din energie ca căldură, iar CFL utilizează 80%, în timp ce banda cu LED-uri rămâne complet rece. Acest lucru face ca LED-ul să fie excelent pentru utilizare la copii, animale de companie și zone sensibile la căldură.

  1. Impermeabilitate

Luminile LED cu bandă sunt disponibile în tuburi sau panglici impermeabile. Sunt excelente de utilizat în tancuri de pește, pe vehicule și în spații exterioare.

  1. Varietate de utilizări

Benzile de lumină LED au utilizări nelimitate. Vă permit să fiți la fel de creativi pe cât ați dori să fiți cu iluminarea dvs.

În concluzie, consider că aceste argumente susţin faptul că  banda cu LED-uri este o alternativă pozitivă.

0 Shares
You May Also Like