Zona Nordului din Bucuresti poate fi acasa pentru tine

Zona Nordului din Bucuresti poate fi acasa pentru tine

0 Shares
0
0
0

Cand familia ta se mareste atunci ar fi bine sa asiguri tuturor spatiul corespunzator astfel incat sa aiba parte de confortul necesar acasa. Totodata, daca nu ai o familie numeroasa dar job-ul tau presupune sa lucrezi foarte multe ore de acasa, trebuie sa iti creezi spatiul necesar astfel incat sa nu ai senzatia ca esti la serviciu si cand te intinzi in pat.

 

Daca ai un apartament cu doua camere sau chiar mai putin de atat, atunci ai putea incepe cautarile pentru achizitionarea unui apartament cu trei camere.

Incepe cautarea in zona de Nord

Daca tot vrei sa investesti intr-o noua locuinta, de ce nu una intr-un ansamblu rezidential in zona de Nord a capitalei? Daca ai bugetul necesar sau intentionezi sa apelezi la serviciile unei banci, in vederea obtinerii unui credit bancar, atunci alege astfel incat sa nu mai apara cheltuieli suplimentare, cum ar putea fi cele necesare pentru renovarea locuintei. Aceasta parte a Bucurestiului iti poate asigura orice.

Fie ca te gandesti la acces facil la mijloacele de transport, la scoli, gradinite private, parcuri, mall-uri, inclusiv reducerea cheltuielilor privind transportul pana la serviciu si inapoi si a timpului pierdut in trafic, aceasta zona le are pe toate.

Cum arata apartamentele?

Cand vine vorba despre apartamente, oferta este foarte vasta. Dezvoltatorii au luat in calcul cerintele actuale ale clientilor lor si inclusiv alte aspecte care ar putea sa te atraga, cum ar fi reducerea consumului de energie ce include micsorarea facturilor, marirea spatiilor interioare si eficientizarea acestora, crearea de spatii de recreere atat in interiorul complexelor dar si in interiorul apartamentelor, finisaje de calitate superioara, mobilier de lux, pardoseli durabile etc.

Totodata au facilitat accesul imediat la farmacii, magazine alimentare, cabinete medicale si saloane de infrumusetare, toate acestea fiind chiar in interiorul complexelor. Apartamentele cu 3 camere Nordului  iti pot satisface cu succes toate cerintele tale si ale familiei tale.

Faza de proiect

Chiar daca gasesti un apartament de trei camere, disponibil (este destul de greu, avand in vedere cererea) sau daca inchei contractul de vanzare/cumparare inca din faza de proiect, trebuie verificate toate aspectele privind modul in care s-a construit si materialele utilizate, iar dezvoltatorul este nevoit sa puna la dispozitia clientilor lor toate aceste informatii.

Un dezvoltator cu vechime pe piata, stie deja toate aceste lucruri, asa ca ti le va oferi fara sa apuci sa le soliciti tu. Sa nu uiti ca este o investitie pe care o faci pe termen lung, daca nu cumva o faci pentru toata viata, asa ca trebuie sa te documentezi serios, sa ceri sfatul specialistilor si sa nu te astepti ca procesul sa dureze foarte putin.

Poti achita o astfel de locuinta utilizand lichiditatile tale, poti incheia un contract de credit bancar (sunt multi dezvoltatori care lucreaza cu diverse banci pentru a usura munca clientilor lor), sau poti cauta dezvoltatori care ofera ca solutie de achizitionare a unei locuinte optiunea de rate direct la dezvoltator. Fiecare metoda de plata vine cu avantajele si dezavantajele ei, asa ca inclusiv acest aspect trebuie cantarit bine inainte de a face pasul.

0 Shares
You May Also Like