Vrei un laptop bun?

Vrei un laptop bun?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care trebuie sa iti cumperi un laptop, cu siguranta te gandesti ca ai vrea ca echipamentul pe care il cumperi sa fie cat mai performant, pentru a-l putea folosi cat mai mult si bineinteles ca acesta sa nu se defecteze.

Atunci cand esti hotarat ca vrei sa iti cumperi un astfel de echipament in primul rand trebuie sa stii sigur cat de multi bani esti dispus sa investesti intr-un astfel de echipament.

Un al doilea foarte important detaliu de care trebuie tinut cont in momentul in care iti cumperi un laptop, este acela ca trebuie sa stii din start ce asteptari ai de la echipamentul pe care urmeaza sa il cumperi.

Cu siguranta nu poti sa iti cumperi un laptop second hand pe care sa il utilizezi pentru a te juca jocurile cele mai noi si cele mai interesante care au aparut, asa ca daca vrei sa iti cumperi un echipament pentru gamming, laptopurile second hand nu sunt solutia ideala.

Deci daca pentru gamming ai nevoie de un laptop nou, pentru a-l folosi in alte scopuri cu siguranta poti alege un laptop refurbished.

Un astfel de echipament este cel putin la fel de performant precum un model nou, insa cu siguranta are un mare avantaj in fata acestora, si anume pretul, care este mult mai mic decat in cazul unui model nou.

Deasemenea, un echipament refurbished este cu mult mai performant decat unul second hand, insa marele avantaj pe care il are un model second hand este pretul, deoarece este mult mai ieftin si decat un model nou, si decat un model refurbished.

Un bun exemplu de model refurbished ar fi Fujitsu CELSIUS H720, i7 – 3520M, Win 10 Home. Cu siguranta un astfel de echipament iti este util acasa indiferent de intrebuintarile pe care le va avea.

Procesorul este Intel Dual Core i7 – 3520M, generatia a treia, avand o frecventa de 2,9 Ghz. Memoria RAM a unui astfel de echipament este 8 GB DDR3, in timp ce memoria hard disk-ului este de 500 GB, iar unitatea optica este DVD writer.

Placa video a unui astfel de laptop este Nvidia Quadro K1000M 2GB DDR3 128 – bit, chipset Intel QM77.

Un astfel de laptop detine 3 porturi USB, un port audio in, un port audio out, un DisplayPort, un memory card, un express card. Deasemenea laptopul poate acapara semnalul wirelles, dar si semnal bluetooth.

Display-ul unui astfel de echipament este de 15,5 inch Led backlighit, in timp ce tastatura este qwertz, dar si tastatura numerica. Bateria unui astfel de laptop tine incarcata cel putin o ora din momentul in care ai deschis echipamentul.

Acesta este doar un model oarecare pe care am ales sa ti-l prezint din categoria laptopurilor refurbished. Cu siguranta vei putea gasi modele de astfel de echipamente de la toti producatorii de renume de pe piata, asa ca poti sa iti alegi absolut orice model si orice marca iti doresti, si in mod evident nu vei regreta alegerea pe care ai facut-o. Deci, se merita sa iti alegi un astfel de laptop.

0 Shares
1 comment
  1. Interesant articol, multumesc pentru sfat, consider ca produsele refurbished au intr-adevar cel mai bun raport calitate/pret.

Comments are closed.

You May Also Like