Vrei sa traiesti mai mult? Muta-te langa padure!

Vrei sa traiesti mai mult? Muta-te langa padure!

0 Shares
0
0
0

A devenit un trend sa duci un stil de viata sanatos. Sa faci sport, ba chiar sa adopti o alimentatie raw vegana.

Ai fi surprins sa auzi ca mai trebuie un ingredient secret ca sa duci un stil de viata sanatos? Energia pozitiva. Daca reusesti sa gasesti o liniste interioara, atunci o sa reusesti sa mentii un echilibru in viata ta.

Cum faci acest lucru? Trebuie sa gasesti o sursa continua de energie pozitiva.

Silvoterapia este solutia. Silvoterapia este terapia prin plimbari in natura. De unde sa iti extragi energie pozitiva daca nu direct de la Mama Natura?

Ca sa fii mai aproape de natura, si pentru a-ti completa stilul de viata sanatos, solutia este sa traiesti mai aproape de padure, intr-un apartament de 2 camere in Bucuresti, intr-o zona inconjurata de copaci.

Muta-te in Greenfield Residence. Ansamblul residential iti ofera toate facilitatile de care ai nevoie si este pozitionat intre padurea Baneasa si Tunari. Amplasarea rezidentialului langa padure, te ajuta sa obtii o stare de bine permanenta.

Sa locuiesti  aproape de padure inseamna in primul rand ca vei respira un aer mai curat. Ne confruntam cu acesta problema a oraselor mari foarte poluate, si este din ce in ce mai greu sa gasim zone aproape de natura .

Frumusetea padurii este unul din cele mai importante lucruri pe care natura ni le poate oferi.Multi poeti, scriitori si pictori au fost inspirati si s-au bucurat de beneficiile ei.

Amestecul de umbra, verdeata, si liniste  nu ne ajuta doar sa ne relaxam, ci accelereaza recuparea fizica si psihica si este locul perfect pentru meditatie.ne sa ne relaxam, pot accelera recuperarea dupa suferinte si pot constitui un loc perfect pentru meditatie.

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

0 Shares
You May Also Like

Ce este arhitectura palladiana?

Arhitectura palladiana este un stil european de arhitectura derivat si inspirat de designurile arhitectului venetian Andrea Palladio (1508-1580).…