De ce trebuie sa tii cont atunci cand iti cumperi o casa?

De ce trebuie sa tii cont atunci cand iti cumperi o casa?

3 Shares
0
0
3

In momentul in care locuiesti la bloc, mai mult ca sigur una dintre cele mai mari dorinte pe care le poti avea, este aceea de a-ti permite ca intr-o buna zi sa iti cumperi o casa, unde sa locuiesti alaturi de familia ta.

Cu siguranta este mult mai placut sa locuiesti la casa decat sa locuiesti la bloc, pentru ca ai o multime de avantaje atunci cand locuiesti la casa.

Daca iti doresti sa te muti de la bloc la casa, atunci poti cauta pe Maraioconcept.ro, cele mai noi case si vile care au fost construite in complexe rezidentiale, sau poti cauta modele care sa te inspire privind alegerea casei tale.

Atunci cand iti alegi casa insa, trebuie sa tii cont de o multime de aspecte foarte importante, despre care vom discuta in continuare.

In primul rand trebuie sa tii cont de zona in care este construita locuinta, pentru ca trebuie sa ai aproape magazine, farmacii, un spital, dar si diferite alte institutii ale statului.

Tot referitor la zona in care iti alegi casa, trebuie sa tii cont si daca ai in apropiere o statie pentru autobuz, sau daca ai aproape scoala pentru copii sau gradinita.

Atunci cand iti cumperi o casa, tot referitor la zona, ar fi indicat sa iti alegi o casa care sa fie construita intr-un complex rezidential, dat fiind faptul ca locuintele care sunt construite in aceste compleze rezidentiale sunt sigure, iar accesul hotilor este aproape imposibil.

De ce? Pentru ca aceste complexe rezidentiale sunt foarte bine pazite si sunt monitorizate video, tocmai pentru siguranta celor care locuiesc acolo.

In momentul in care intentionezi sa iti cumperi o casa, cu siguranta trebuie sa tii cont si de modul in care este compartimentata casa. Mai mult ca sigur, pentru o familie cu 4-5 membrii, o casa care sa aiba la parter livingul, bucataria si baia, iar la etaj doua – trei dormitoare si o baie este o casa mai mult decat perfecta.

Atunci cand iti cumperi o casa, trebuie deasemenea sa tii cont si de curtea casei, pentru ca in mod evident iti doresti ca aceasta sa fie cat mai mare si cat mai frumos amenajata.

Un alt amanunt foarte important care trebuie amintit, este acela ca daca buzunarul iti permite, sa iti cumperi o casa la cheie. De ce? Pentru ca daca iti vei cumpara o casa la rosu, mai mult ca sigur vei avea de investit mult mai multi bani decat estimezi initial.

Deasemenea, conteaza foarte mult si dotarile casei, iar aici ne referim la centrala termica, la calitatea usilor si a geamurilor, la calitatea finisajelor, etc.

Asadar, cu siguranta este mult mai indicat sa locuiesti la casa decat la bloc, insa atunci cand vrei sa te muti de la bloc la casa, trebuie sa tii cont de toate aceste aspecte importante pe care le-am mentionat in acest articol, asta in conditiile in care iti doresti sa faci cea mai buna alegere, si sa iti alegi casa perfecta.

3 Shares
You May Also Like

Ce este arhitectura palladiana?

Arhitectura palladiana este un stil european de arhitectura derivat si inspirat de designurile arhitectului venetian Andrea Palladio (1508-1580).…