Vezi aici 3 idei de amenajare pentru baia ta, pentru cele mai frumoase rezultate!

Vezi aici 3 idei de amenajare pentru baia ta, pentru cele mai frumoase rezultate!

0 Shares
0
0
0

Vrei să oferi un nou aspect băii tale, dar nu ești o persoană creativă sau inventivă? Ai nevoie de o schimbare, care să-ți pună baia într-o lumină deosebită și să te facă să pășești cu plăcere în ea? Nu ai foarte multă experiență și vrei puțină inspirație, dar și câteva sfaturi care să te ajute să realizezi acest lucru mai ușor, fără prea multe bătăi de cap? Atunci ai ajuns exact unde trebuia, deoarece, în acest articol vei putea regăsi cele mai importante sfaturi de amenajare a unei băi, pe care le poți pune și tu în aplicare. Citește-l până la capăt și află mai multe detalii interesante!

Iată de ce să ții cont atunci când îți amenajezi baia

  1.     Paleta cromatică

În primul rând, dacă vrei să știi cu siguranță că nu dai greș atunci când începi procesul de amenajare al băii tale, astfel încât să ai parte de un rezultat favorabil, este extrem de important să stabilești de la bun început paleta cromatică pe care o vei aborda. De exemplu, pentru a ști că faci o treabă bună și a obține decorul mult visat, cel mai potrivit ar fi să alegi culori neutre, ușor de combinat și introdus, cum ar fi alb, bej, crem sau orice crezi că ți-ar plăcea!

  1.     Alegerea mobilierului

În continuare, mobilierul joacă un rol important asupra aspectului general al băii. Așadar, dacă vrei să ai un estetic plăcut, trebuie să oferi o atenție sporită acestui lucru. Încearcă să ții cont de spațiul de care dispui, dar și de stilul de amenajare pe care vrei să-l abordezi, pentru a alege mobila în conformitate cu acestea. Dacă ai nevoie de o recomandare, mobilierul de baie de la Hornbach poate fi soluția potrivită pentru tine, având parte de diversitate și un raport calitate-preț de nerefuzat! Ulterior, alege corect locul în care vei dispune fiecare piesă de mobilier și jumătate din treabă este gata.

  1.     Obiectele sanitare

Nu în ultimul rând, este indicat să acorzi atenție și obiectelor sanitare la care vei apela, adică vasul de Wc, cada și chiuveta, care vor trebui să facă parte din același peisaj, îndeplinind cu succes atât nevoile tale, cât și ale membrilor familiei tale. Ele trebuie să fie rezistente la uzură și trecerea timpul, să fie plăcute din punct de vedere estetic, dar și să aibă un preț decent. Așadar, dacă nu ești sigură că acestea nu se încadrează în aceste criterii, caută mai bine, cu atenție și răbdare și nu ai cum să nu găsești ceea ce ți-ai imaginat, la un moment dat!

Prin urmare, ca să fii sigur că ai făcut alegerile corecte și că obții rezultatul la care aspiri din prima, fără prea mulți bani investiți, timp pierdut și energie consumată, sugestiile de mai sus sunt ideale pentru a fi puse în practică. Fă-ți o listă cu tot ce ai de făcut, notează ideile noi care îți vin pe parcurs și asigură-te că nu scapi nimic din vedere!

 

Sursă foto: Pixabay.com

0 Shares
You May Also Like