Verighete cu Diamant

Verighete cu Diamante

0 Shares
0
0
0

Cele mai multe cupluri care urmeaza sa se casatoreasca, se gandesc deja la alegerea verighetelor, asa ca isi indreapta atentia spre Royal Diamante, pentru a alege setul perfect de verighete.

Acest magazin comercializeaza atat verighete simple cat si verighete cu diamant, care sunt preferatele tinerilor din zilele noastre, asa ca in cele ce urmeaza vom vedea care sunt criteriile de care trebuie sa tina cont viitorii miri atunci cand isi aleg verighetele cu diamant.

Atunci cand vine vorba despre verighete cu diamante, 4C conteaza foarte mult, asa ca vom vedea despre ce este vorba. Taierea este cel mai important element de luat in considerare atunci cand cumparati un diamant. Un diamant taiat prost si prea adanc poate sa fie cu fata in sus mai mic decat este de fapt, asa ca trebuie sa priviti cu mare atentie acest lucru. Chiar daca un diamant are o claritate perfecta si un grad de culoare, daca are o taietura proasta, poate parea plictisitor.

Atunci cand taieturile cu diamant sunt facute cu proportiile corespunzatoare, lumina este returnata din partea de sus a diamantului (pe care gemologii o numesc ca masa). In cazul in care taieturile sunt prea putin adanci, scurgerile de lumina se scurg din fund; prea adanc si scapa din lateral.

Dupa taierea diamantului , culoarea diamantei este cea de-a doua caracteristica cea mai importanta de luat in considerare atunci cand alegeti verighete cu diamant. Diamantele de cea mai inalta calitate sunt incolore, in timp ce cele de calitate inferioara au culori vizibile, care se manifesta ca galben pal in diamante.

Scala de culori diamant GIA este standardul principal de clasificare a culorilor cu diamante. Inainte de aceasta era standardul, alte scale de clasificare a culorilor au folosit A, B si C, astfel incat GIA si-a inceput scara la D pentru a evita confuzia.

Exista sase categorii pe diagrama GIA diamant, cu grade de culoare care variaza de la culoare absolut incolor la lumina. Diamantele clasificate D sunt cele mai lipsite de culoare si foarte rare, in timp ce diamantele de culoare G si diamantele de culoare H sunt aproape incolore si, avand in vedere ca sunt mai mici, acestea sunt diamante cu valoare excelenta. Cu cat deplasati mai mult harta culorilor, cu atat este mai mic gradul de culoare si cu atat este mai vizibila nuanta galben deschis.

Claritatea este evaluarea imperfectiunilor mici pe suprafata si pe plan intern. Defectele de suprafata sunt numite pete, iar defectele interne sunt cunoscute ca incluziuni. Aceste pete minuscule si incluziunile naturale sunt microscopice si nu afecteaza deloc frumusetea unui diamant. Diamantele cu cel mai mic grad de imperfectiune primesc cele mai inalte clase de claritate.

Claritatea este una dintre cele 4C de clasificare si calitate a diamantului. Calitatea de diamant este factorul cel mai putin important atunci cand alegeti sa cumparati un diamant, deoarece cele mai multe diamante au pete si incluziuni mici, care sunt microscopice, incapabile sa fie vazute cu un ochi neinstruit sau fara ochi.

Carat Diamant Greutate – Diamantul carat este adesea interpretat gresit si se refera la greutatea unui diamant, nu neaparat la dimensiunea sa. Atunci cand se compara dimensiunile caratelor de diamante, luati in considerare si o taietura de diamant: un diamant de inalt carat cu o calitate slaba a taierii poate sa para mai mic, adesea taiat mai adanc decat un diamant cu greutate mai mica in carate si o taiere mai buna.

Caratul este cel mai neinteles dintre cei 4C. Se refera de fapt la greutatea unui diamant, nu la dimensiunea diamantului.

Luati in considerare taierea si caratele impreuna; un diamant mai mare de carate cu o calitate slaba a taierii poate sa apara mai mic decat un diamant mai mic, cu un grad mai mare de taiere.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante detalii pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand doriti sa va alegeti verighete cu diamante de la Royal Diamante.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…