Unde parchezi in Otopeni?

Unde parchezi in Otopeni?

0 Shares
0
0
0

In cazul in care trebuie sa calatoresti cu avionul, fie intern fie extern, de pe aeroportul din Otopeni, cu siguranta te vei intreba oare cum poti sa ajungi la aeroport.

Ei bine, vei putea solicita ajutorul unei persoane cunoscute, care in cazul in care nu va fi ocupata in data respectiva si va avea timp liber, probabil va veni sa te conduca pana la aeroport.

Vei putea deasemenea sa mergi cu taxi pana la aeroport, insa vei avea de platit destul de multi bani pentru cursa de acasa si pana la aeroport. Aceasta cu siguranta trebuie sa fie ultima solutie la care trebuie sa te gandesti pentru a pleca de acasa si pana la aeroport.

Cea mai indicata varianta ar fi aceea de a calatori cu masina ta de acasa si pana la aeroport, si vei vedea ca aceasta solutie nu este deloc una rea.

De ce? Pentru ca poti sa gasesti un loc de parcare in parcarea aeroportului, iar astfel totul va fi foarte simplu pentru tine. Iti vei lua bagajul din masina si vei intra in incinta aeroportului, iar cand te vei intoarce din calatorie iti vei lua masina si vei pleca acasa

Tinand cont totusi de faptul ca discutam despre cel mai mare aeroport al tarii, mai mult ca sigur sa iti lasi masina in parcarea aeroportului va fi destul de costisitor, asa ca tinand cont si de faptul ca este mult mai avantajos sa mergi cu masina ta, vei putea sa cauti o pacare langa aeroport Otopeni.

Aceasta este cea mai inspirata idee pe care o poti avea, in primul rand pentru ca mergi cu masina ta la aeroport, si mai ales pentru ca poti sa gasesti mai multe parcari private in apropierea aeroportului.

Intr-o astfel de parcare privata iti vei putea lasa masina si pentru o singura zi, dar o vei putea lasa si pentru mai multe zile, pentru ca vei putea opta pentru o parcare pe termen lung.

Ce conteaza iarasi foarte mult, este faptul ca majoritatea parcarilor private din apropierea aeroportului Otopeni pun la dispozitia clientilor microbuze care sa ii duca pe acestia pana la aeroport, chiar daca nu vor avea de parcurs decat o distanta foarte mica.

In cazul in care iti vei lasa masina intr-o astfel de parcare, vei putea sa fii linistit pe toata perioada in care vei fi plecat din tara, deoarece masina ta va fi in siguranta. In primul rand, o asemenea parcare este imprejmuita, astfel incat persoanele neautorizate sa nu aiba acces in parcare.

Apoi, un alt amanunt care conteaza foarte mult este acela ca parcarile private din zona aeroportului Otopeni sunt pazite de catre agenti de paza de la firme de top din capitala, iar mai mult decat atat, parcarile sunt si monitorizate video.

Asadar, atunci cand vrei sa calatoresti in strainatate de pe aeroportul Otopeni, sau chiar si atunci cand vrei sa calatoresti intern, cel mai bine este sa mergi cu masina ta la aeroport, si sa inchiriezi un loc de parcare pana te intorci din calatorie.

0 Shares
You May Also Like