Un blog este ca o revista proprie a produselor sau serviciilor voastre

0 Shares
0
0
0

Magazinul virtual sau un site de prezentare va contine doar elementele informative ale activitatii sau produselor/ serviciilor oferite, iar structura paginilor nu prea este modificata de-al lungul timpului, eventual se adauga produse sau informatii utile. De aceea, blogul de pe langa un site este un instrument util si foarte apreciat de vizitatorii site-ului pentru detaliile prezentate.

Faceti un site cu echipa care are solutii pentru profilul afacerii voastre!

Cand alegeti la cine apelati sa va faca site-ul, studiati cu atentie oferta de servicii pentru care veti plati: structura site-ului (in partea de administrare, dar si in cea vizibila vizitatorilor), aspectul, optimizarea SEO (instrumentele folosite pentru a putea fi gasiti in motoarele de cautare) si, pe langa multe alte optiuni oferite, asistenta oferita dupa receptionarea propriu-zisa a site-ului.

Alegand sa realizati un magazin virtual impreuna cu echipa de la Gomag, veti gasi solutii la probleme specifice pe care nu multi realizatori de site-uri le ofera (puteti vedea, pe scurt, avantajele Gomag in acest videoclip).

In plus, specialistii in marketing din aceasta echipa va vor explica de ce, pe langa site-ul afacerii, sunt necesare alte cai de a atrage vizitatori spre adresa voastra web, iar un blog este important nu doar pentru a va descrie detaliat si provocator produsele, ci si pentru a va creste sansele pentru ca produsele voastre sa aiba o pozitie buna in motoarele de cautare.

Creativitatea este printre atuurile unei afaceri online

In articolele de pe blog este absolut necesar si firesc sa apara linkuri spre produsele pe care le aveti in oferta magazinului virtual, insa Gomag a realizat un instrument atragator pentru utilizator, butonul de cumparaturi Gomag (echivalent butoanelor “Adauga in cos” sau “Trimite comanda”), care sa provoace cititorul la actiune, deci la un click pentru a finaliza comanda.

Spre deosebire de alte platforme care se pot gasi pe piata online romaneasca, Gomag ofera acest instrument nou in panoul de administrare, unde administratorul magazinului virtual poate personaliza aspectul butonului de cumparaturi, acesta putand arata si ca un grup de produse sau avand culoare, aspect si text dupa forma dorita.

Daca articolul de pe blog a convins vizitatorul ca produsul sau serviciul este util, de ce sa nu aiba la indemana imaginea produsului sau butonul de cumparaturi, deci calea cea mai scurta spre a achizitiona ceea ce a fost convins sa cumpere?

Oferiti pe blog articole interesante, dar scrise succint!

Utilizatorii internetului sunt foarte interesati sa se documenteze privind produsele pe care le cauta pentru a le achizitiona si vor citi articolele care detaliaza descrierea produselor sau serviciilor pe care le oferiti! Totusi, articolele trebuie sa fie usor de citit, cu detaliile punctate eventual prin titluri sau paragrafe scurte, urmate de o prezentare cu mai multe informatii.

Chiar daca cititorul citeste cu atentie toate detaliile articolelor pentru a se convinge ca produsul este ceea ce doreste sa achizitioneze, ati putea pierde un client daca nu il ajutati sa incheie tranzactia pe cea mai simpla si scurta cale. Acesta este cel mai important argument pentru care sa implementati butonul de cumparaturi Gomag!

0 Shares
You May Also Like