Tu ti-ai amaneta bunurile?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care ai nevoie de bani cat mai urgent, insa nu ai toata suma necesara pentru a putea sa iti cumperi produsul dorit, sau pentru a-ti achita o datorie, poti sa gasesti o multime de variante care sa te ajute pe moment sa iti rezolvi problema.

Cu siguranta in cazul in care ai nevoie de o suma nu prea mare de bani si le ceri parintilor ajutorul, acestia vor face tot ce le sta in putinta pentru a te ajuta.

In cazul in care consideri ca ai o varsta destul de mare pentru a mai conta pe ajutorul parintilor, atunci vei putea sa ceri ajutorul prietenilor tai pentru a te imprumuta cu suma de bani de care ai nevoie cat mai rapid.

Se poate intampla ca din partea prietenilor sa primesti ajutorul dorit, insa sunt multe cazuri in care vei fi dezamagit si nu iti vei fi dorit sa apelezi la ajutorul lor, in momentul in care vei fi refuzat.

Si pentru a nu trece prin aceasta situatie neplacuta, poti sa gasesti si alte variante care sa te ajute sa faci rost cat mai repede de suma de bani de care ai nevoie.

Un bun exemplu ar fi acela sa te imprumuti de la o Institutie Financiara Nebancara pentru a putea obtine cat mai rapid un imprumut. Pe piata din Romania se gasesc o multime de astfel de institutii precum Provident, Icredit, Ferratum si altele.

Poti sa apelezi la oricare institutie de acest gen pentru a obtine cat mai rapid suma de bani de care ai nevoie, insa este necesar sa stii ca vei plati o dobanda uriasa.

In cazul in care vei opta pentru un astfel de imprumut fie alegi sa iti platesti ratele saptamanal, sau odata la doua saptamani, fie alegi sa le platesti lunar.

Dupa cum am mai spus, dobanda va fi una uriasa, iar in cazul in care vei face un astfel de imprumut, sunt sanse destul de mari ca tu sa platesti de doua ori valoarea creditului imprumutat, motiv pentru care nu este recomandat sa alegi aceasta varianta.

Poti deasemenea sa cauti amanet telefoane si sa iti amanetezi un telefon pe care nu il mai folosesti, iar in acest fel vei putea face rost de suma de bani de care ai nevoie, sau de o parte din acea suma.

Cu siguranta la o casa de amanet, iti poti amaneta multe alte obiecte valoroase precum bijuteriile, autoturismul, tableta, televizorul etc.

Un astfel de contract incheiat intre tine si casa de amanet, va avea o durata de 30 de zile, insa in cazul in care imprumutul va fi unul mare, perioada contractului se poate extinde, atat pe o perioada determinata cat si pe o perioada nedeterminata, de la caz la caz.

Aceasta idee de a face rapid rost de bani este una ideala, mai ales daca tii cont de faptul ca in momentul in care ai banii necesari achitarii imprumutului, iti vei achita datoria si iti vei recupera bunul, chiar daca  se intampla inainte sa expire perioada de 30 de zile.

Deci, cu siguranta se merita sa iti amanetezi bunurile pentru a obtine suma de bani dorita, in cazul in care stii sigur ca iti vei putea achita datoria la timp.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…