Tu cum îți alegi absorbantele

Tu cum îți alegi absorbantele? Factori de luat în considerare la alegerea absorbantelor

0 Shares
0
0
0

Toate am pățit să fim dezamăgite de absorbante într-un fel sau altul. Fie că vorbim de scurgeri accidentale și haine pătate, ori iritații și alergii neașteptate. Unde mai pui stresul și lipsa de odihnă pe timpul nopții, când mergi des la baie să verifici și să te asiguri că totul e sub control.

Dacă te regăsești în oricare din situațiile de mai sus, înseamnă că încă nu ai găsit absorbantul potrivit pentru tine.

Contrar a ceea ce poate credeai, sunt o mulțime de lucruri care merită luate în considerare și la care poate că nici nu te-ai gândit când ai ales absorbantele pe care le folosești lună de lună în cea mai intimă zonă a corpului. Fiecare detaliu contează și trebuie să afli că există absorbante din bumbac organic în care poți avea încredere absolută că nu te vor dezamăgi.

Alege doar ce este bun pentru corpul tău 

Știai că NU orice ingredient din compoziția absorbantelor pe care le folosești este sigur pentru zona ta intimă? Ingredientele naturale ‒ cum e bumbacul 100% organic ‒ sunt întotdeauna într-o armonie mai strânsă cu corpul tău decât substanțele sintetice și orice este produs în laborator.

Mama Natură ne pune la dispoziție tot ce ne trebuie să avem grijă de corpul nostru la menstruație în mod natural, și tocmai de aceea pielea ta o să prefere întotdeauna produse organice, din ingrediente 100% pure și naturale.

Evită ingredientele care îți pot dezechilibra flora intimă

Este important este să știi ce substanțe nu ar trebui să se găsească în absorbantele tale, ca să te poți feri de ele. Din păcate, foarte multe dintre absorbantele convenționale nici măcar nu au trecute pe etichetă ingredientele folosite, iar acesta e primul semnal de alarmă.

Înălbitorii, parfumurile cu alergeni, fibrele sintetice și plasticul sunt câteva dintre chimicalele frecvent folosite în absorbantele convenționale. Ele sunt adesea responsabile pentru alergiile, iritațiile, mâncărimile sau bubițele care îți apar la menstruație, fiindcă îți pot tulbura pH-ul natural și echilibrul intim. De parcă nu ar fi suficient că în timpul menstruației te poți confrunta cu fluctuații hormonale, iar printre simptome se numără și retentia de apa.

Folosește absorbante organice potrivite fluxului menstrual

În alegerea absorbantelor un factor important este și gradul absorbție pentru protecția împotriva petelor. Iată cum să folosești absorbantele organice:

Normale: când fluxul tău menstrual este normal

Super: pentru zilele cu sângerări abundente

De noapte: pe timpul nopții, pentru că sunt mai lungi și au un grad superior de absorbție ca să-ți asigure un somn liniștit și protecție pe toată durata nopții

Zilnice: pentru scurgerile ușoare intermenstruale sau în ultimele zile de menstruație, căci sunt mai subțiri pentru uz zilnic, având în continuare super putere de absorbție. De asemenea, le poți folosi pentru precauție, în cazul în care ești într-o situație de întârziere menstruație.

Este important să folosești doar produse care te fac să te simți confortabil și care se potrivesc nevoilor tale.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

You May Also Like