Trucuri pentru Landing Page care cresc conversiile

0 Shares
0
0
0

Cand vine vorba de afaceri Web, conversia este cu adevarat tot ce conteaza. Fie ca este vorba de abonati prin e-mail, conturi noi sau bune achizitii de moda, conversia face afaceri online.

Mii de articole, sute de lucrari si zeci de carti au fost scrise pe aceasta tema, de fapt, o intreaga disciplina. Deci, fara alte formalitati, vom vorbi despre cele mai bune sfaturi pentru a majora conversia paginilor de destinatie si de a ajuta la imbunatatirea afaceriii.

Intai de toate trebuie sa vezi ce se cere pe piata si sa pui in aplicare proiectul, dupa care trebuie sa-l testezi si sa vezi daca rezultatul va fi unul multumitor pentru client. Foloseste serviciile de inregistrare domenii alegand un nume bun, dupa care incepe sa realizezi siteul cu un continut de calitate.

Titlul trebuie sa fie unul care sa ii impresioneze pe vizitatori. Cei mai multi oameni ajung sa abandoneze pagina de destinatie in cateva secunde, deci titlul este adesea cel care ii convinge pe vizitatorii daca merg mai departe sau nu. Este bine sa fii clar si concret in ceea ce oferi. Incearca sa le oferi clientilor ce vor in cateva cuvinte.

Oamenii nu vor vrea sa lucrati impreuna daca vor vedea ca nu te descurci si nu reusesti sa ii convingi, daca nu le vei zice ceea ce vor sa auda. Trebuie sa le specifici in mod clar, sa fii scurt si la obiect.

Pastreaza mereu un exemplar pe care sa il ai in caz ca apare vreo problema. Daca te-ai ocupat de titlu poti trece la pasul urmator, va trebui sa abordezi o strategie de continut pentru paginile de destinatie asigura-te ca spui o poveste convingatoare care ii va acapara pe utilizatori.

Pentru a comunica ai nevoie de elementele esentiale in timp ce spui povestea unui brand, mentinând in acelasi timp claritate cristalina. Trebuie sa fii explicit, indraznet si direct. Utilizatorul trebuie sa inteleaga rapid ce faci si ceea ce oferi. Utilizeaza cuvinte si fraze scurte utile pentru a explica beneficiile produsului sau serviciului tau.

Ofera utilizatorilor posibilitatea de a alege, dar ai grija sa nu le oferi prea multe optiuni deoarece acestia pot sa devina confuzi si nu este bine.

Infrumuseteaza-l si pastreaza-i mereu un aspet desebit. Paginile cu aspect deosebit transmit experienta si profesionalismul. Clientii incep sa prinda incredere.

Vizitatorul va fi sigur ca, calitatea design-ului se transmite la calitatea produsului sau serviciului oferit. Un design care nu arata prea bine poate sa scada conversia unui produs uimitor. Un design inteligent poate dubla taxa de conversii.

Tine cont de aceste sfaturi iar conversia va creste mai repede decat ti-ai putea imagina.

0 Shares
You May Also Like