Trucuri pentru a gasi pomul de Craciun perfect in concordanta cu estetica casei

Trucuri pentru a gasi pomul de Craciun perfect in concordanta cu estetica casei

0 Shares
0
0
0

Brazii de Craciun sunt o parte importanta a experientei de Craciun. Mirosul, luminitele sclipitoare, cadourile ascunse sub brad – toate acestea sunt parti integranta a ceea ce face Craciunul atat de special. Acestea fiind spuse, nu toata lumea adora sa aiba un brad sau un molid in sufragerie timp de sase saptamani din decembrie. Poate ca aveti un apartament mic cu un decor rar; poate ca locuiti casa mai mare, iar decizia luata in functie de estetica este foarte importanta. Oricare ar fi motivul pentru care iti doresti un brad in acest an, iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa gasesti bradul perfect, care sa se potriveasca cu estetica casei tale fara a sacrifica spiritul festiv!

Decideti ce este mai important pentru dumneavoastra: marimea sau forma?

Primul lucru pe care trebuie sa-l decideti este daca doriti un brad mic sau unul mare. Decizia cu privire la marimea bradului este primul lucru care trebuie abordat, deoarece va afecta alegerea formei. Daca doriti un brad mare in sufragerie, este important sa luati in considerare dimensiunea pe care o doriti inainte de orice altceva. Daca vrei un brad mic, poti alege aproape orice forma.

Luati in considerare spatiul pe care il aveti si cum se va potrivi un brad

Inainte de a alege un brad, trebuie sa stii exact unde intentionezi sa pui bradul. Unde va sta acesta in picioare? Cat de larga este baza? Va bloca o fereastra sau usa? Atunci cand stiti unde vreti bradul, va puteti restrange optiunile in functie de marime si forma. Daca aveti un apartament mic, nu vreti sa alegeti un brad mare, care va ocupa prea mult spatiu vizual. Pe de alta parte, daca aveti o casa mare, nu doriti sa alegeti un brad mic care sa arate ca un arbust in miniatura in coltul camerei. Atunci cand stii unde iti doresti pomul, poti reduce optiunile in functie de marime si forma.

Gandeste-te ce culori iti plac si ce culori nu iti plac

Sa spunem ca vrei un molid albastru pentru bradul tau. Unii molizi albastri sunt mai albastri decat altii, ceea ce inseamna ca trebuie sa te asiguri ca alegi unul care se potriveste cu decorul casei tale. Daca casa ta este impodobita in rosu si verde, alegerea unui molid albastru s-ar putea sa nu fie cea mai buna idee. Daca vrei un brad care sa fie rosu, gandeste-te la celelalte rosii din casa ta. Sunt de acelasi rosu sau sunt diferite? Daca sunt diferite, un pom de Craciun rosu s-ar putea sa nu fie cea mai buna idee. Acest lucru este valabil pentru orice culoare – nu alegeti doar primul brad pe care il vedeti. Gandeste-te la ce culori iti plac in casa ta si incearca sa alegi un brad care sa se potriveasca.

Privelistea unui brad de Craciun verde cu luminite sclipitoare este suficienta pentru a trimite pe oricine intr-o stare de fericire. Cu toate acestea, obtinerea brazilor perfecti este cea care se poate dovedi o provocare pentru majoritatea oamenilor. Cu atat de multe optiuni oferite, selectarea celui potrivit pentru casa ta poate fi destul de solicitanta. Pentru a gasi bradul de Craciun perfect, trebuie sa luati in considerare diversi factori si poti opta pentru brazi artificiali ieftini de la BraziCraciun.net.

0 Shares
You May Also Like