Top 5 beneficii pentru sănătate ale apei filtrate

0 Shares
0
0
0

Alegerile pe care le facem în privinţa comsumului de apă au un impact nu numai asupra gustului apei. Medicii şi specialiştii recomandă consumul de apă filtrată și dedurizată, pentru a profita la maximum de calităţile şi beneficiile acesteia asupra sănătăţii. Iată primele 5 motive pentru care ar trebui să consumaţi apă filtrată.

Apa filtrată nu conține clor

Filtrarea apei va elimina cea mai mare parte a clorului aflat în apa de la robinet. Companiile de apă folosesc adesea clorul pentru a curăța apa de impurități. Apa de la robinet poate fi văzută ca apă curată, dar nu este neapărat sigură pentru consum. Clorul, în cantități mari, poate avea mai multe efecte negative asupra sănătății şi asupra organismului. Puteți evita aceste pericole pentru sănătate cu un sistem de filtrare a apei.

Fără metale

Alte impurități sunt, de asemenea, îndepărtate din apa filtrată. Acestea includ o mulțime de sedimente, mucegai, murdărie și rugină. Acestea provin din țevile ruginite și murdare prin care trece apa de la robinet. Asta înseamnă că orice se află în țevi va intra direct în pahar. Conductele nu vor fi niciodată foarte curate, iar acumularea de depuneri este obișnuită mai ales pentru proprietarii de case. Puteți evita consumul acestor impurități străine cu apă filtrată.

Gust și miros mai bun

Filtrarea apei îi îmbunătățește și gustul, și mirosul. Apa de la robinet poate avea un gust mai puțin atrăgător și poate purta un miros neplăcut care nu este foarte îmbietor. Acesta este cazul în special în zonele cu multe surse naturale de apă. Vă puteți bucura de un gust mai curat, mai purificat cu un sistem de filtrare a apei.

Îndepărtează bacteriile rele

Evitați mii de microorganisme dăunătoare care se pot afla în apa de la robinet, cu ajutorul unui filtru de apă. Unele bacterii găsite în apa de la robinet sunt periculoase și ne pot îmbolnăvi. Apa filtrată, fără toate aceste microorganisme, este mai sigură pentru consum.

Oferă vitaminele și mineralele necesare

Puteţi consuma în continuare mineralele şi vitaminele necesare cu apă filtrată! Unele dintre aceste vitamine și minerale includ magneziu și potasiu. Filtrarea apei menține părțile bune în interior și ține afară bacteriile rele.

Profitați la maximum de apa pe care o beţi

Alegeți apa filtrată ca o opțiune mai sănătoasă față de apa de la robinet, mai puțin sigură. Apa filtrată conține mai puține substanțe chimice dure și bacterii și oferă beneficii mari pentru sănătate.

Dacă sunteți în căutarea unei soluţii simple şi sigure pentru filtrarea apei, care să economisească şi spațiu, cana filtranta zerowater vă oferă combinația potrivită de funcționalitate și știință a filtrării. Designul aerodinamic al cănilor funcționează în spații compacte, în timp ce sistemul de filtrare în 5 etape elimină contaminanții și vă oferă apă cu gust pur la fiecare servire. Cana Zero Water se potrivește perfect în orice frigider și dispune de tehnologia Ready-Pour de la ZeroWater. Această caracteristică vă permite să consumati apă filtrată în timp ce rezervorul continuă să filtreze. Aşadar, nu este nevoie să așteptați până când ulciorul este plin pentru a începe să vă bucurați de apa filtrată.

0 Shares
You May Also Like