Top 5 activități pe care să le faci alături de prieteni când te vizitează în țară

0 Shares
0
0
0

 

Iată câteva idei cu care poți să-ți surprinzi întregul grup de prieteni:

  • Ieșire la un eveniment în oraș

Cu siguranță poți să le oferi o noapte de neuitat în oraș, ceea ce este o variantă potrivită pentru șederile scurte pe care le fac prietenii tăi. Alege o berărie din București care servește o gamă variată de băuturi și feluri de mâncare, pentru a avea de unde să alegi. La Berăria H te poți bucura de evenimente și concerte live, precum un concert Zdob și Zdub, dar și de petreceri organizate în weekenduri. Timpul petrecut alături de prietenii tăi trebuie să includă și câteva nopți târzii în oraș.

  • O excursie de weekend

Prietenii care se întorc în țară își vor dori să se plimbe cât mai mult în zonele pe care nu le-au văzut de prea mult timp, iar explorarea acestora nu trebuie să lipsească din itinerariul pregătit.

 

Fie că vrei să vizitezi un obiectiv turistic, o pădure sau să stai cu cortul la munte, toate acestea sunt activități care te vor ajuta să-ți amintești de zilele bune din trecut.

  • Un grătar

Nimic nu se compară cu o masă delicioasă servită în aer liber și pregătirea unui grătar cu prietenii tăi. Un grătar este opțiunea ideală pentru vizitele prietenilor din timpul verii sau toamnei, așa că fă tot posibilul să găsești o locație perfectă, poate chiar curtea ta!

  • O sesiune de sport sau jocuri video

Jocurile și sporturile sunt opțiunile perfecte pentru un grup de prieteni competitivi. Cu siguranță îți amintești zilele pe care le petreceai alături de aceștia la un meci de fotbal sau tenis, dar și în fața televizorului la jocurile video.

 

Dacă aceștia și-au păstrat pasiunea pentru jocuri, organizează un o ieșire în aer liber sau pregătește-ți manetele pentru jocurile video preferate chiar la tine acasă.

  • O seară de filme sau poker

Pasiunile comune sunt, cu siguranță, cele care mențin grupul strâns și care vă pot aduce împreună oricând. În cazul unei vizite a prietenilor în țară, relaxarea și timpul petrecut împreună pot fi suficiente pentru o revedere de succes.

 

Fie că alegi să vedeți un film pe care îl așteptați sau că optezi pentru o seară rafinată cu whiskey și poker, fiecare dintre acestea sunt opțiuni potrivite pentru un grup de prieteni vechi. Discută cu aceștia despre tipul de activități pe care vor să le facă în timpul șederii lor în țară și organizează ceva special în funcție de preferințele lor de asemenea.

 

Bucură-te de ocazia cu care te vizitează prietenii vechi și dedică-le câteva zile cu distracții care să le amintească de tinerețe. De la o noapte în oraș, până la sesiuni de sport, ai de unde să alegi!

 

Sursa foto: pexels.com

0 Shares
You May Also Like