Top 3 servicii inovatoare pe care le poți oferi într-un cabinet medical veterinar

Top 3 servicii inovatoare pe care le poți oferi într-un cabinet medical veterinar

0 Shares
0
0
0

Poză de Freepik pe Freepik.com

 Numărul mare de animale de companie pe care mulți români aleg să le primească în familie a dus și la apariția mai multor cabinete medicale veterinare chiar și în orașele sau comunele mai mici. Acest lucru a dus însă și la o competiție între acestea, deoarece serviciile pe care le oferă trebuie să fie pe măsura pacienților mai mici sau mai mari, ceea ce lasă loc de îmbunătățiri sau chiar oferirea de soluții inovatoare.

Dacă ai o clinică sau un cabinet veterinar și vrei să te remarci pe această piață în continuă dezvoltare, iată 3 servicii inovatoare cu ajutorul cărora să atragi mai mulți clienți.

Servicii noi pe care să le ai în vedere pentru extinderea activității cabinetului veterinar

Cazarea animalelor de companie pe perioada vacanțelor

Dacă dispui de un spațiu mai mare, unul dintre serviciile care este la mare căutare în special în perioadele vacanțelor sunt cele de cazare pentru animalele de companie. Acest tip de serviciu are destul de multe avantaje, mai ales dacă ai deja un cabinet veterinar. Printre acestea sunt următoarele:

  • oferind și servicii de medicină veterinară, mulți clienți vor opta să își lase prietenii necuvântători în grija unui medic sau echipe de veterinari;
  • dacă ai nevoie să angajezi personal, acesta nu trebuie să fie neapărat specializat în medicină veterinară.

Punerea la dispoziție de servicii de medicină pentru animale exotice

Din ce în ce mai mulți români aleg drept animale de companie diverse specii de păsări exotice, reptile sau rozătoare. Deși îngrijirea și serviciile de medicină veterinară pentru acestea pot presupune investiții mai mari din punct de vedere al pregătirii, cabinetul tău poate fi printre singurele care să trateze astfel de prieteni necuvântători.

Fie că alegi să te specializezi pe o singură ramură, fie pe mai multe, este posibil să ai nevoie și de echipamente speciale pentru micile animale. Printre dotările necesare pot fi trusele medicale și aparatura specială, însă și articole obișnuite. Din ultima categorie, poți opta pentru perfuzoare de pe vetro.ro, precum și alte produse de uz veterinar pentru servicii de excepție.

Oferirea de servicii de grooming

Mulți proprietari de câini aleg să le facă acestora toaleta în saloane specializate, însă serviciile de grooming pot funcționa la fel de bine și într-un cabinet veterinar. Mai mult, această industrie a devenit destul de importantă având o cotă de piață destul de mare în nișa îngrijirii animalelor de companie.

Dacă vrei să ieși în evidență, este bine să știi că până și în acest domeniu te poți specializa doar pe anumite servicii pe care le poți oferi clienților existenți, dar și să atragi persoane interesate de îngrijirea blănoșilor lor.

În concluzie, chiar și pentru un cabinet sau o clinică veterinară există loc de dezvoltare, mai ales atunci când competiția este una mare. Introducerea unor servicii noi, precum cele de mai sus te poate ajuta să îți propulsezi afacerea, dar și să îți ajuți clienții existenți cu soluții inovatoare, precum și să atragi unii noi.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…
Ce face un urolog?

Ce face un urolog?

Urologia, deoarece se refera la sistemul urinar si reproductiv, necesita delicatete, ascultare si construirea increderii pacientului. A vorbi…