Timpul pentru schimbari in casa – radiatoare moderne de la Bricolaj Market

0 Shares
0
0
0

Pentru a nu atenta la confortul tau, de cum vine sezonul cald poti incepe schimbarile sistemelor din casa. Printre acestea radiatoarele sunt cele care merita o atentie deosebita.

Acestea au rol de a distribui caldura in casa si de a o mentine. Asadar nu este numai sursa caldurii cea mai importanta, prin randamentul centralei, ci au si radiatoarele importanta in confortul termic al caminului.

Acum, radiatoarele de pe piata nu mai sunt cele grele, foarte dificil de montat. Vei gasi spre exemplu in cadrul unui magazin de specialitate precum Bricolaj Market radiatoare electrice, din aluminiu sau otel. Din lista sistemelor moderne se numara spre exemplu ventiloconvectoare de tavan sau pardoseala.

Radiatoare din otel

Avantajul acestora este ca sunt usor de transportat, montat si au un pret accesibil. Au un aspect placut si se integreaza in orice incapere. Pot avea dimensiuni variate pentru a acoperi necesarul fiecarei incaperi.

Ofera randament si rezista pana la 100 de grade, distribuie caldura bine, deci sunt convenabile. Ca durata de viata pot atinge cu succes 10 ani de functionare. Poate ca un mic dezavantaj ar fi ca se impune nevoia de a trata apa din instalatie.

La https://www.bricolajmarket.ro/ se vor gasi oferte pentru acest gen de radiatoare, la preturi convenabile. Au dimensiuni variate, unele cu garantie de 10 sau altele cu pana la 15 ani.

Radiatoare din aluminiu

Acestea pot fi considerate unele dintre cele mai bune optiuni din gama de calorifere. Datorita materialului din componenta caldura este bine pastrata. Acest tip de calorifer se incalzeste repede, are putere mare, iar pentru asa calitate si preturile sunt pe masura.

Atentie, acestea sunt insa sensibile la loviri asadar la transport si montaj trebuie avut mare grija cum sunt manevrate. Nu sunt grele deloc, intocmai poate de aceea miscarile trebuie sa fie atent facute.

Merita aceasta investitie? Din punct de vedere al avantajelor pe termen lung radiatoarele din aluminiu raspund destul de repede la incalzire, desi se si racesc cam repede.

Intre plusuri si minusuri se remarca faptul ca aluminiul emite caldura in mod rapid si eficient. Au nevoie de putina apa care sa umple instalatia si asta duce la facturi care multumesc in raport de consum-pret-eficienta termica.

Cat despre calitatea acestora pe termen lung te poti astepta la o durata de viata asemanatoare cu cea de la clasa de radiatoare din otel, 10 ani.

Pentru acest gen de radiatoare tot Bricolaj Market iti poate fi sursa ideala de achizitie. Vei gasi aici spre exemplu si radiatoare de acest gen ce se pot instala pe teava de cupru, cum sunt cele de la Orion Lipovica, ce au garantie de 20 de ani.

Asadar, de retinut ca materialele din care sunt realizate radiatoarele au influenta asupra randamentului acestora. Trebuie raportat la necesitatea casei, in functie si de alti factori precum izolatia casei, daca exista sau nu, eficienta termica deci a suprafetei, dimensiunile caloriferelor si ce buget exista.

Pentru investitii de calitate o recomandare ramane desigur Bricolaj Market, unde astfel de sisteme si altele, accesorii, tevi se pot achizitiona.

0 Shares
You May Also Like